enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5865
EURO
35,0314
ALTIN
2.459,43
BIST
9.857,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

İbrahim Şenel Aday Olamıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İttifak görüşmeleri sonucunda Denizli’de Büyükşehir adayı çıkarmaktan vazgeçmiş ve Denizli’yi İYİ Parti’ye bırakmıştı. İYİ Parti’nin Denizli Büyükşehir Belediyesi adaylığı için ismi en çok geçen isimlerden olan DTO üyesi Mimar İbrahim Şenel’in aday olmasının önünde büyük bir engel olduğu ortaya çıktı.

İbrahim Şenel Aday Olamıyor!
A+
A-

Aynahaber.net’te yer alan habere göre; CHP ile İYİ Parti’nin Denizli’de ittifak kararı alması ile birlikte İYİ Parti’nin Osman Zolan’ın karşısına kimi çıkaracağı merak konu olmaya devam ediyor. İYİ Parti kulislerinde en çok isimlerden biri de İbrahim Şenel’di. Hali hazırda DTO Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevde bulunan Şenel’in aday olmasında büyük bir engel ortaya çıktı.

YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ ENGEL

İYİ Parti kulislerinde adı güçlü bir biçimde zikredilen İbrahim Şenel’in 31 Mart seçimlerinde aday olabilmesi için 1 Aralık 2018’de bu görevinden istifa etmesi gerekiyordu. Ancak, Şenel’in bu süre dahilinde DTO Yönetim Kurul Üyeli görevine devam ediyor olması nedeniyle aday olamayacağı belirtildi.

GEÇ KALAN İTTİFAK ADAYLIKTAN ETTİ

Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İbrahim Şenel, istifanın son günü olan 1 Aralık’a kadar CHP-İYİ Parti ittifakıyla ilgili bir gelişmenin olmadığını belirterek, “Bu nedenle benim istifam etmemle ilgili bir durum yoktu. Ciddi şekilde adaylık gündeme gelmemişti. Ancak, istifa süreci tamamlandıktan sonra ittifak gelişmesi yaşandı ve benim üzerimde duruldu. Açıkçası ittifak takviminin gecikmesi böyle bir durumu ortaya çıkardı” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.