enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C

İnternete düşen kabine listesi hakkında açıklama

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi ile bitmesinin ardından yeni kabine merak ediliyor. İnternete düşen bir kabine listesi hakkında İletişim Başkanlığı’ndan açıklama geldi.

İnternete düşen kabine listesi hakkında açıklama
31.05.2023
A+
A-

28 Mayıs’taki cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi sonrası Recep Tayyip Erdoğan göreve seçilmişti. Erdoğan’ın seçilmesinin ardından yeni kabinenin nasıl olacağı merak ediliyor.Kamuoyunda bakanlıklar için çok sayıda isim telaffuz edilirken, özellikle sosyal medyada dolaşıma sokulan bir liste ortalığı karıştırdı.

Liste ile ilgili İletişim Başkanlığı açıklama yaptı. Açıklamada; “Sosyal medya mecralarında sahte görseller eşliğinde dolaşıma sokulan “kabine listeleri” asılsızdır, bu türden haberler dezenformasyondur. Kamuoyunun, sahte görsel ve dezenformatif içeriklere itibar etmemesi sağlıklı bir siyasal iletişim ortamının varlığı için önem arzetmektedir.” ifadeleri kullanıldı.

Yeni kabinenin Cuma günü açıklanması bekleniyor.

İŞTE O LİSTE

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.