enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5885
EURO
34,7950
ALTIN
2.509,96
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
17°C
Denizli
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Çok Bulutlu
31°C
Salı Az Bulutlu
29°C

İstifa Eden Kale Belediye Belediye Başkanı Hakkında Karar

İstifa Eden Kale Belediye Belediye Başkanı Hakkında Karar
19.07.2017
A+
A-

Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Ak Parti’den istifa eden Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla hakkındaki Merkez Disiplin Kurulu kararını açıkladı.

Necip Filiz’in konu ile açıklaması şu şekilde;

Akparti olarak, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kalkınmış refah ülkesi bir Türkiye, daha yaşanabilir, huzurlu şehirler için durmadan yorulmadan millete hizmet için koşuyoruz. Bu kutlu davanın tüm kadrolarının da, buna uygun, birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu kadrolar olması, milletimizin sevgisini kazanmanın en önemli nedenlerindendir.

Ak Partili olmak, aziz Türk milletinin medeniyet değerleri ile şekillenmiş ilkesel duruşu gerekli ve zorunlu kılar. Ak Parti İçtüzüğünün 117. Maddesi bu ilkesel duruşa aykırı davranışları kesin ihraç nedeni olarak belirtmiştir.

Bu çerçevede, Kale ilçe Belediye Başkanı Erkan HAYLA, hakkında ileri sürülen iddiaların değerlendirilerek kesin ihracı için Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilmiştir.

Partimizin yetkili kurullarında, hakkındaki iddialar incelenmiş ve Erkan Hayla’nın AK Parti ilkeleri ile bağdaşmayan tutum ve davranışları nedeniyle 18 Temmuz 2017 tarihinde toplanan Merkez Yürütme Kurulu kararı ile Partimizden kesin ihracına karar verilmiştir.

Tüm Kaleli hemşehrilerimiz bilmelidir ki, bu güne kadar partimize duydukları güvene uygun şekilde, hükümetimizden ve Denizli Büyükşehir Belediyemizden hak ettikleri hizmetleri daha yaşanabilir ve huzurlu bir Kale için almaya devam edeceklerdir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.