enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C

İYİ Parti, CHP ile İttifak Yapacak mı? Akgün Yanıt Verdi!

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, Pamukkale İlçe Teşilatı yönetim listesinin açıklandığı basın toplatısında konuştu. İttifak sorularına da yanıt veren Akgün, ‘ittifakı halk belirler’ dedi. 

İYİ Parti, CHP ile İttifak Yapacak mı? Akgün Yanıt Verdi!
A+
A-

İYİ Parti Pamukkale ilçe teşkilatının yönetim listesinin bulunduğu toplantıda konuşan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, Denizli siyasetinde gündem belirleyecek açıklamalarda bulundu.  Partisinin Pamukkale ilçesi için 3 aday adayı olduğunu açıkladı.

İl Başkanı Akgün,” Teşkilat yapılanmamız devam ediyor. Aday adayı arkadaşlarımızla görüşmemiz devam ediyor. En iyisini en liyaktlisini bulmak için çalışıyoruz. Açıklamak için daha erken bir süreç. Pamukkale Belediyemiz için 3 tane aday adayımız var . Aday adaylığı süreci tabandan tavana , tavandan tabana istişare üzerine belli olacak ön seçim gibi bir durum gündemimizde yok. Denizli halkının seveceği liyakatli insanları aday göstereceğeyiz. Ülkemiz 2000’li yılların ardından liyakatli insanlara özlem duydu. Biz bu özlemi giderecek insanları halkımızın karşısına çıkaracağız” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Akgün’den Gündemi Belirleyecek Açıklamalar

CHP İLE İTTİFAK SORUSUNA DA CEVAP VERDİ

24 Haziran seçimlerinde dörtlü ittifak ile giren İYİ Parti’nin yerel seçimlerde yeniden CHP ile ittifak yapıp yapmayacağı sorusuna da yanıt veren Akgün,”Cumhuriyet Halk Partisi ile ittifak sürekli gündemde. Siyaset İhtiyaçlardan doğuyor. Böyle bir ihtiyaç doğarsa bu konuyu da halk belirler. Bizde bu ihtiyaçlar doğrultusunda bir karar alırız” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.