enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4268
EURO
34,8288
ALTIN
2.442,65
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Akgün, Gazetecilerin Sorularını Yanıtladı

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı bugün gerçekleştirilen tanıtım toplantısı ile 72 isimden oluşan yeni yönetim kurulu üyelerini açıkladı. Toplantı sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün;”İktidar devlet imkanlarını bize set olarak çekmezlerse belediyelerin tamamını alırız.”dedi.

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Akgün, Gazetecilerin Sorularını Yanıtladı
08.10.2018
A+
A-

İYİ Parti’de gerçekleşen olağanüstü kurultayın ardından il teşkilat başkanlarından yeni oluşumun tamamlanması için istifalarını sunmaları istenmişti. Bu doğrultuda istifasını sunan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün yeniden göreve atanarak il başkanlığı yönetim kurulunu belirledi.

İYİ PARTİ DENİZLİ İL TEŞKİLATI’NDA YENİ YÖNETİMİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA!

Toplantıda yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtan Hasan Akgün sonrasında gazetcilerin sorularını yanıtladı.

ESKİ YÖNETİMDEN 35 KİŞİ YOLA DEVAM EDİYOR

Denizli’de İYİ Parti’nin 4 bin 80 üyeye ulaştığını belirten Hasan Akgün, yeni yönetimde göreve dağılımı henüz yapılmadığını belirtti. Eski yönetimden kaç kişinin değiştiği sorusuna cevap veren Akgün;”Biliyorsunuz ilk yönetimimizde 104 kişi bulunuyordu. Bu sayıyı 72’ye düşürdük. İlk yönetimden 35 kişi yeni yönetimde de yer alıyor.”dedi.

”TÜRKİYE’NİN DURUMUNDA RAHATSIZ OLAN HERKESE KAPIMIZI AÇTIK”

Açıklanan yeni yönetimde eskiden Demokrat Parti’de görev yapmış isimlerin daha fazla olmasının ‘Merkez Sağ’ çekilme olarak yorumlanabilir mi? Sorusuna cevap veren Akgün;”Ben böyle tanımlamaları yanlış buluyorum. Bizim partimizde ‘Merkez Sol’dan da arkadaşlarımız var. Bu ‘Merkez Sağ’ tanımalaması soldan gelen arkadaşları kırıyor. Türkiye’nin içinde bulunduğu durumdan rahatsız olan herkese kapımızı açtık.”dedi.

KALAN İLÇE BAŞKANLARI BU HAFTA AÇIKLANACAK

Toplantıda, kongrenin ardından 7 ilçede belirlenen ilçe başkanlarına bu hafta yeni isimlerinde katılacağı müjdesini veren Akgün, yerel seçimeler için partinin takvimi belli mi? Sorusuna ise;”Siyaset ihtiyaçlardan doğuyor. Şuanda biz ihtiyaçları biliyoruz. Bu çerçevede bizim alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Genel merkezin takvimi belirlemesini bekliyoruz. Bizim kafamızda oluşan bir takvim var eğer bize bu görev verilirse kamuoyu ile paylaşırız.”dedi.

”İKTİDAR DEVLET İMKANLARI İLE ÖNÜMÜZE ENGEL OLMAZSA, TÜM BELEDİYELERİ ALIRIZ”

Başkan Akgün, yerel seçimlerde il başkanı olarak tüm belediyelere talip olduğunu belirtti. İktidar ile yarışmanın önlerine ciddi engeller taşıdığının altını çizen Akgün;”Engelden kastım şu, 24 Haziran seçimlerinden 1 gün önce saat 18:00’da seçim yasakları başlamasına rağmen bu yasaklara uymayan arkadaşları cezasını herkes bilir. O gün o dönemin bakanı 18:43’de belediyenin önünde miting yapıyordu. Bu devlet imkanlarını bize set olarak çekmezlerse belediyelerin tamamını alırız. Bu engeller oluşsa bile ilçelerin yüzde 50’sine talibiz”dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.