enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Tatık “yaklaşan iyi parti iktidarında sorunları temelden çözeceğiz”

İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Kadir Tatık, Acıpayam’ın köylerini karış karış dolaştı. Her gittiği yerde vatandaşların sorunlarını dinleyen ve partisinin çözüm politikalarını anlatan Tatık Acıpayam’da vatandaşlara, yaklaşan İYİ Parti iktidarında köylerde ve ilçelerde yaşanan sorunların temelden çözüleceğini söyledi.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Tatık “yaklaşan iyi parti iktidarında sorunları temelden çözeceğiz”
A+
A-

İYİ Parti Denizli Milletvekili adayı Kadir Tatık, şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde ve köylerde ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Acıpayam’ın Kelekçi, Akşar, Gölcük, Güney, Alcı, Olukbaşı ve Ören Mahalle’lerini ziyaret eden Tatık’a İYİ Parti İlçe Başkanı Muzaffer Akyol ve yönetimi eşlik etti. Köylerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Tatık, İYİ Parti iktidarının yaklaştığını ve bu sorunların temelden çözüleceğini belirtti.

Tatık, “Söz Verip Çözüm Bulamayanlarla Hesaplaşacağız”

Bölgede yaşayan vatandaşlar 3 ayrı ovayı sulayan Dalaman Çayı’nın kirliliğinden ve bölgede hastalığın yayıldığından şikâyet etti. Bir zamanlar içme suyu olarak kullandıkları çayın şimdilerde fabrika ve kanalizasyon atıkları yüzünden simsiyah aktığını ve kokudan çayın yanına yaklaşamadıklarını belirten köylüler; “Buraya gelip, defalarca bizlere söz verdiler. Fakat bu soruna çözüm bulamadılar. Suya dokunan insanların ellerinde, yüzlerinde hastalık çıkmaya başladı. Bizler hayatımızı tarım yaparak sürdürüyoruz. Tarım arazilerimizi Dalaman Çayı’nın kirli suyuyla sulayarak sebze yetiştiriyoruz. Yetiştirdiğimiz sebzeler sağlıklı olmadığı için kabul edilmiyor ve elimizde kalıyor. Suya giren insanların ayakları şişiyor, mantar hastalığı türüyor. Tek çaremiz sizsiniz. Bizi bu çileden kurtarın” ifadelerini kullandı. Tatık ise yaptığı açıklamada; “Burası yıllardır 3 ayrı ovayı sulayan Dalaman Çayı. Burada hem yol sorunu hem de su sıkıntısı var.  Herkesin bu çaydan faydalanması için konunun takipçisi olacağım.  Çiftçilerimizin su sorununu çözmek için var gücümle çalışacağım. Çiftçilerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. 14 Mayıs’tan sonra mecliste onların da gür sesi olacağım” şeklinde konuştu.

Tatık, “Acıpayam Hakkettiği Değeri İYİ Parti İktidarında Görecek”

Köyleri tek tek dolaşarak İYİ Parti’ye destek isteyen Denizli Milletvekili adayı Kadir Tatık, “Acıpayam’ın köylerinde esnafımız, vatandaşlarımız ve çiftçilerimiz ile bir araya geldik. Bizleri büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılayan vatandaşlarımızın bu sevgisi karşılıksız kalmayacak. Meclis’te hiç şüphesiz onların sesi olacağım.  Acıpayam’ın bereketli topraklarında yaşanan sıkıntıları İYİ Parti iktidarında temelden çözeceğiz. Oraya gidip vatandaşlarımıza söz verip sonra da unutanlar ile hayata geçireceğimiz projelerle karşılık vereceğiz. Bizleri bağrına basan Acıpayam’a hak ettiği değeri vereceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.