enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3560
EURO
34,7869
ALTIN
2.396,00
BIST
10.266,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

“İYİ Parti Kadın Hareketi Olacak”

“İYİ Parti Kadın Hareketi Olacak”
01.12.2017
A+
A-

İYİ Parti Denizli İl Yönetiminde bulunan hukukçu Seçil Akçan: ” İYİ Parti’nin bir kadın hareketi olduğu ve kadınlara öncelik verildiği bugün ki basın açıklamamızda da bir kez daha ortaya çıktı”dedi.

Bugün Denizli Basın Merkezi’nde gerçekleştirilen basın açıklaması ile İYİ Parti’nin Denizli İl yöneticileri açıklandı. Açıklamayı gerçekleştiren Yasin Öztürk, siyaseten ve toplumsal hassasiyetlerle dengeli bir yönetim kadrosu oluşturmaya çalıştıklarını ifade etti.

İYİ Parti Denizli İl Yönetimi ve İlçe Başkanları Listesi için Tıklayın

Kadın Kolları Olamayacak

Açıklanan 99 kişilik İYİ Parti Denizli İl yönetiminde ise 26 kadın yönetici bulunuyor. Öztürk Partilerinde %25 kadın kotası olduğunu dile getirerek, “il yönetim kurulumuzda 26 kadın yöneticimiz var. Bununla birlikte de 4 ilçemizde de ilçe başkanlığımızı kadınlar yürütecek.  Kadınlarımızın aktif görevde ve önde olduğu bu parti yapılanmasında da ayrıca kadın kollarına da ihtiyaç duymadık. Kadınlar zaten önde ve etkili bir şekilde partimiz içerisinde yer alacak” dedi.

İYİ Parti Denizli Boy Gösterdi haberi için tıklayın

İYİ Parti’de 99 kişilik kurucu il yönetim kurulu listesinde bulunan ve geçtiğimiz hafta İYİ Parti Genel Merkezi’ne yapılan ziyarette Genel Başkan Meral Akşener’in yakın ilgi gösterdiği hukukçu Seçil Akçan haber merkezimize yaptığı açıklamada ‘’İYİ Parti’deyim çünkü, güneşli ve iyi günler görmeyi diliyorum. Bugün basın açıklamamızı yaptık ve hem il yönetim kadrolarımızı hem de 15 ilçe başkanımızı açıkladık.

“Siyasette Kadınların Önünü Açmak İstiyoruz”

İYİ Parti’nin bir kadın hareketi olduğu ve kadınlara öncelik verildiği bugün ki basın açıklamamızda da bir kez daha ortaya çıktı. Çalışmalarımıza star verdik ve hep beraber daha iyiye gitmek için hep birlikte çalışacağız. Öncelikli olarak kadınlarımızın hakları açısından önemli bir yol kat etmemiz gerekiyor. Bende bir kadın ve bir hukukçu olarak, insanlarımızı bilinçlendirmek, haklarını ve özgürlüklerini öğrenmelerini sağlamak için uzun süredir bir mücadele içerisindeyim. Çalışmalarımızı İYİ Parti çatısı altında yaparak, aynı zamanda kadınlarımızın  siyasette daha aktif olmaları ve mücadele verebilmelerinin önünü açmak istiyoruz. Şunu söyleyebiliriz ki İYİ Parti, herkese iyi gelecek ancak kadınlarımıza çok çok iyi gelecek.’’ dedi.

“İYİ Parti için Ne Dediler?” haberi için tıklayın

[box type=”success” ]Bu Haberlere de Göz Atın

Meral Akşener’den İttifak Açıklaması Geldi

İyi Parti’nin Genel Merkezi Açıldı

İYİ Parti’nin Tanıtım Toplantısı Yapılıyor

İşte Türkiye’nin Yeni Partisi

[/box]

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.