enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1930
EURO
34,9768
ALTIN
2.511,34
BIST
10.950,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
34°C
Denizli
34°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C

İYİ Parti önceki dönem İl Başkanı Raziye Akışık milletvekili aday adayı oldu

İYİ Parti önceki dönem il başkanı Raziye Akışık 28.dönem milletvekili aday adaylığını basın toplantısında açıkladı.

İYİ Parti önceki dönem İl Başkanı Raziye Akışık milletvekili aday adayı oldu
24.03.2023
A+
A-

İYİ Parti’de milletvekili aday adaylığı başvurularının son gününde önceki dönem İl Başkanı Raziye Akışık, il başkanlığında toplantı gerçekleştirerek aday adaylığını duyurdu.

Raziye Akışık’ın açıklamaları şu şekilde;

İşçi bir babanın ev hanımı annenin çocuğuyum. Buldan’da dünyaya geldim. Siyasi hayatıma siz iyilerle 25 ekim 2017 de başladım. Genel başkanımıza olan hayranlığımdan dolayı ben burada amasız fakatsız bir kadın hareketi olarak bu yolda yürümeliyim dedim ve partimizin her türlü kademesinde yer aldım. Mutfaktan geldim. En uzun süre il başkanlığı görevi de bana nasip oldu. Alnımızın akıyla görevimizi icra etti.

Maalesef sizlere coşkuyla hitap edemiyorum.
Basın mensubu arkadaşlarımıza tekrar başsağlığı diliyorum. Basınımızın kıymetli ismi Ayhan Çimendağ ve partimizin kıymetli değerlerinden Hüseyin abimizi de kaybettik. Mekanları cennet olsun.

Güzel ülkemizin 11 şehrini ve bri çok ilçesini yaşanmaz hale getiren büyük depremin 2. Ayına girdik. On binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti, evsiz kaldı. Uzuvlarını kaybeden, yaralanan vatandaşlarımız oldu. Allah şifa versin. 2 kere o bölgeye gittim. Elimizde cebimizde ne varsa kardeşlerimizle paylaştık.

İstanbul sözleşmesini kaldıran kadını 2.plana iten hükümet neyseki son günlerini yaşamaktadır. Yaşadığımız ekonomik buhranı da hepimiz görüyoruz. Neyseki kara bulutların ardından parlayan bereketli yüzünü milletimize göstermek için gün sayan Meral Akşener var.

İyi ile kötünün hesaplaşma vakti geldi. Türkiye’de yeniden güzel müreffeh günlerin gelmesine çok az kaldı. Ödediğimiz her kuruş verginin hizmete döneceği iktidar 14 mayıs ta kurulacak.

Ülkem için taşın altına elimi değil vücudumu koyarken sayın Başbakanımız Meral Akşener’in yolunda ben de varım diyerek milletvekilliği aday adaylığımı açıklıyorum.
Gür sesimizi mecliste duyurmak için Denizli’nin milletvekili olmaya hazırım. Aileme, partililerime kentime güveniyorum. Desteğinizi her zaman hissediyorum. Allah sizden razı olsun. Partimizin mecliste en yüksek temsilini sağlamak için çalışacağız başaracağız kazanacağız.

Denizli hak ettiğinden daha fazla bütçeyi yatırımı hizmeti alacak. Bunun için elimizden geleni yapacağız.

Bir umut doğuyor Raziye vekil oluyor!

Topuklu efe!

Sloganlarıyla destek verildi

Raziye Akışık konuşmasını şu şekilde tamamladı.

Ne mutlu Türk’üm diyemeyenlere inat Türk kelimesini ağzına alamayanlara inat Ne Mutlu Türk’üm diyene diyorum!

Güçlü kadınlar güçlü yarınlar sloganıyla yola çıktık

Tarih yazacağız

Benim bir ahdım var. 14 mayıs gecesi Büyükşehir Belediyesi önünde hep birlikte zeybek oynacağız

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.