enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4456
EURO
34,7820
ALTIN
2.440,03
BIST
9.939,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

İYİ Parti Pamukkale Gündemi Değerlendirdi

İYİ Parti Pamukkale Gündemi Değerlendirdi
19.04.2018
A+
A-

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı gündemi değerlendirmek için Kocadere Mahallesi Teşkilatı ile bir araya geldi.

Hızlı bir siyasi gündemin içinde yapılan bu ziyarette Akhan, Pamukkale, Güzelköy Mah Temsilcilcisi, Kocadere Muhtarı, yönetim kurulu mensupları, Kocadere Gençlik, Kocadere Sandık ve Seçim Alanından Sorumlu Mahalle temsilcileri ve Kocadere teşkilatı buluştular.

”İYİ Parti’nin önünde engel bulunmuyor”

İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Adem Süpçin, buluşmada hem mahalle halkının sorunlarını dinlediklerini hem de gündemin en sıcak konusu olan “erken seçimi” konuştuklarını belirtti. İYİ Parti’nin tek çözüm olduğunu vurgulayan Adem Süpçin, İYİ Parti’nin seçimlere katılması ile alakalı önünde herhangi bir engel olmadığını ifade etti.

Buluşmada bölgenin sorunlarının da konuşulduğunu söyleyen Süpçin, bölgedeki ekonomik, çiftçilik, turizm ve hayvancılık ile alakalı sorunlara çözümün İYİ Parti olacağını ve bu yolda hiçbir engel tanımadan yürüyeceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.