enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2586
EURO
35,0500
ALTIN
2.468,29
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
34°C

İzmir’den seçilmesi zor bir yerden aday yapılan Savcı Sayan ilk kez konuştu!

Milletvekili olmak için Ağrı Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Savcı Sayan, AK Parti tarafından İzmir 1’inci bölgede 6’ıncı sıradan aday oldu. AK Parti’nin o bölgeden son seçimlerde 4 milletvekili çıkarması sebebiyle işi çok zor olan Sayan, “Aslolan Milletin gönlündeki, vicdanındaki listedir. Neticede onların vekili olmak için aday olduk. Bugün vira Bismillah deyip başladık. Allah bizi milletimize mahçup etmesin” paylaşımı yaptı.

İzmir’den seçilmesi zor bir yerden aday yapılan Savcı Sayan ilk kez konuştu!
12.04.2023
A+
A-

milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kurulu’na sundu. AK Parti, Milletvekili olmak için Ağrı Belediye Başkanlığından istifa eden Savcı Sayan’ı İzmir’den 6. sıradan milletvekili adayı gösterdi.

VEKİL OLMA İHTİMALİ ÇOK DÜŞÜK

AK Parti son seçimlerde o bölgeden 4 milletvekili çıkarması nedeniyle Savcı Sayan’ın işi çok zor. Belediye başkanlığı görevinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın emriyle istifa ettiğini öne süren Savcı Sayan, “Cumhurbaşkanımız bana ‘Meclis’te olmanız gerekiyor’ dedi. Öyle uygun gördüler, ben de kabul ettim” demişti.

“MİLLETİN VEKİLİ OLMAK İÇİN ADAY OLDUK”

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapan Savcı Sayan, “Aslolan Milletin gönlündeki, vicdanındaki listedir. Neticede onların vekili olmak için aday olduk. Bugün vira Bismillah deyip başladık. Allah bizi milletimize mahçup etmesin” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.