enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3950
EURO
34,7630
ALTIN
2.435,51
BIST
9.983,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Açık
25°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Kaftancıoğlu’na, Bir Tepki’de Özkan’dan

Kaftancıoğlu’na, Bir Tepki’de Özkan’dan
18.01.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’nin 6. Olağan İl Kongresi’nde İl Başkanlığı’na seçilen Canan Kaftancıoğlu’nun sosyal medyadaki paylaşımlarına son tepkiyi,AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel ile Mecliste düzenlediği basın toplantısında verdi.

 

TBMM’de düzenlenen basın toplantısında Özkan, Kaftancıoğlu’nun sosyal medya paylaşımları için;” “Türk ve Türkiye düşmanlarının taşeronu haline gelmiş bir CHP ve onun il başkanı ile karşı karşıyayız.” dedi. Özkan, ayrıca Kaftancıoğlu’nun paylaşımlarında “Ermeni soykırımı” cümlesini kullanarak tarihi ve Türk milletini aşağılamasının yanında “Devlet katil değil seri katil” diyerek hayatını kaybedenlerin suçunu da devlete yüklediğini söyledi.

Baykal’dan sonra FETÖ’nün emri altına girecek yeni bir CHP’nin dizayn edildiğini vurgulayan Özkan, şunları kaydetti:

“FETÖ’nün siyasetteki uzantısını arayanlar, 2010 yılında dizayn edilen CHP’ye dikkatle bakmalıdırlar. Baykal’ı istifa ettiren FETÖ zihniyeti, yerine getirdiği Kemal Kılıçdaroğlu ile her türlü FETÖ karşıtlığını ortadan kaldırmıştır. ‘F tipi yapılanma’nın mucidi Deniz Baykal’ın devlet içerisindeki FETÖ yapılanmasına işaret eden CHP gitti, yerine FETÖ’nün devlet içerisindeki yapılanmasına kalkan olan bir CHP geldi. Bir milletvekili çıkıyor, terörle mücadele eden SİHA’larımızı aşağılıyorken, bir il başkanı çıkıyor bu ülkede birliği ve beraberliği, güveni ve barışı tehdit edecek paylaşımlarda bulunabiliyor. Yaşananları Erdoğan nefreti üzerinden CHP seçmenine rahatlıkla kabul ettirebileceklerini zannediyorlar. Ortada Ortadoğu’da, Suriye’de yaşanan ülkemizi kuşatma anlayışının içeride taşeronluğunu yapan bir ana muhalefet partisi vardır.”

”FETÖ Baykal’ı Kasetle İstifaya Zorladı”

Cahit Özkan, CHP eski Genel Başkanı Denizli Baykal’ın 2010 yılında FETÖ’nün kaset kumpası ile görevinden el çektirildiğini ve CHP’nin bu süreçten sonra FETÖ’nün boyunduruğuna girdiğine değindi.

Özkan, CHP’ye oy vermiş insanlar adına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve parti yönetimine; milletle ve tarihle kavgalı olduğunu belirttiği Canan Kaftancıoğlu’nun derhal görevden alınmasını talep etti.

Cahit Özkan, CHP’yi, Kaftancıoğlu’nun sosyal medya paylaşımlarından dolayı da hem devletten hem de milletten özür dilemeye çağırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.