enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2249
EURO
35,1230
ALTIN
2.466,18
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Parçalı Bulutlu
32°C
Pazartesi Açık
33°C

Kemal Kılıçdaroğlu Denizli’de toplu açılış töreninde konuştu: 5 ay sonra bambaşka bir Türkiye göreceksiniz!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Denizli’de Merkezefendi, Babadağ, Bozkurt ve Serinhisar belediyelerinin toplu açılış törenine katıldı. Açılış töreninde konuşma gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, ”Önümüzdeki süreçte göreceksiniz. 5 ay sonra bambaşka bir Türkiye göreceksiniz. Çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakacağız. Bir çocuğumuz açsa 85 milyon açtır. Bir çocuğumuz karanlıktaysa 85 milyon karanlıktadır. Bu ülkede özgürce rahatça gezebilmek, tanımasak bile birbirimize selam vermek gibi hasretlerimizi hayata geçirmek zorundayız.” ifadelerini kullandı.

Kemal Kılıçdaroğlu Denizli’de toplu açılış töreninde konuştu: 5 ay sonra bambaşka bir Türkiye göreceksiniz!
13.01.2023
A+
A-

Toplu açılış törenine Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP MYK üyesi Ahmet Akın, CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Antalya büyükşehir belediye başkanı Muhittin Böcek, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Dazkırı belediye başkanı İsmail Taylan, Bozkurt belediye başkanı Birsen Çelik, Honaz belediye başkanı Yüksel Kepenek, Önceki dönem il başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Gelecek Partisi il başkanı Aykut Yıldırım, DEVA Partisi il başkanı Bekir Kırar ve İyi Parti İl Başkanı Özer Tunçtürk gibi isimler katıldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, toplu açılış töreninde konuşma yaparak başladı. Başkan Doğan’ın ardından Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve Birsen Çelik gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri anlattı.

Belediye Başkanlarının konuşmasının ardından kürsüye çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Belediye başkanlarımızı dinlediniz. Efendim Denizli kendi bölgesinin en önemli illerinden biri. Kendi iç dinamikleri ile büyüyen bir ilimiz. Belediye başkanlarımız hizmet sunarken vatandaşları arasında ayrım yapmazlar. Burada belediyelerimiz var. Onlar kazandıkları andan itibaren kimliğine bakmadan hizmet verdiler. Halkçı bir belediye başkanı olarak hizmette ayrım yapmayacaksınız. Kentin beton ormanına dönmesine izin vermeyeceğiz. Çünkü kentimizin yaşanabilir olması gerekiyor. Yaptığınız her işin hesabını halka vereceksiniz. Çünkü bu halkın parası. Halkın yüceldiği bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Şanlıurfa’ya gittim çiftçiler elektriğin çok pahalı olmasından şikayet ediyordu. Onalra söyledim Şanlıurfa’da yerel belediyeleri bize verin size bedava elektrik sağlayacak yatırımları yapalım. Dediler ki elinden tutan mı var yap. Bozkurt Belediye başkanımız yaptı. Bugün açtık geldik. Belediye başkanlarıma hep söyledim. Size engel çıkarabilirler. Ama sakın vazgeçmeyin. Bizim amacımız engelleri aşmak ve halka kucaklaşmaktır. Bunu yaptığınız zaman oranın belediye başkanı olursunuz. Ana hedefimiz Türkiye’de çiftçilere bedava elektriği sağlayabilmektir. Ne diyorduk. Geliyor gelmekte olan. Merak etmeyin geleceğiz. Bir şeyden olmanızı isterim. Bay Kemal halktan yanadır, halkın elin terinden yanadır, emeğinden yanadır, bağımsız üreten Türkiye’den yanadır. Başı açık başı kapalı bütün kadınların hakkı ve hukukundan yanadır, kadına şiddete karşı olanlardan yanadır. Birlikte beraber inşa edeceğiz. Tek isteğim var. Sandığa gittiğiniz zaman elinizi vicdanınıza koyun ve oyunuzu öyle kullanın. Türkiye kritik bir seçime gidiyor. Türkiye’yi Atatürk’ün çizdiği çizgiye yeniden oturtmalıyız. Ayrımları bitirmek her çocuğun karnı doymuş şekilde yatırmak istiyoruz.

Önümüzdeki süreçte göreceksiniz. 5 ay sonra bambaşka bir Türkiye göreceksiniz. Çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakacağız. Bir çocuğumuz açsa 85 milyon açtır. Birçocuğumuz karanlıktaysa 85 milyon karanlıktadır. Bu ülkede özgürce rahatça gezebilmek, tanımasak bile birbirimize selam vermek gibi hasretlerimizi hayata geçirmek zorundayız. Bunları yapmayı başarabildiğimiz zaman güzel ürkiye olacak. Biz bunları yapmaya talibimiz. 6 lider bir aradayız. Hedef demokrasi, hedef adalet, hedef üreten bir Türkiye. Hedef 5’li çetelerin, mafyaların olmadığı, uyuşturucu baronlarının olmadığı bir Türkiye. Aman efendim CHP’ye belediyeleri vermeyin. Neden? Sosyal yardımlar kesilir. Ama bize güvenen vatandaşlarımız gördü ki sosyal yardımlar daha da arttı. Bunların hepsini sosyal belediyecilik adına yaptık. Belediye başkanlarıma, Türkiye’nin değişik illerinde ilçelerinde görev yapan başkanlarıma buradan Denizli’den selamlarımı iletiyorum. Bizim amacımız halka hizmet etmektir. Bizim halka hizmet etmekten kimse alıkoyamaz.’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.