enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Kılıçdaroğlu’dan Akşener’e Denizli’ye Ortak Ziyaret Önerisi!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimlerde CHP ile kurdukları ittifak hakkında açıklamalarda bulundu. Akşener, Kılıçdaroğlu’nun kendisine Balıkesir ve Denizli’de ortak ziyaret önerisinde bulunduğu açıkladı.

Kılıçdaroğlu’dan Akşener’e Denizli’ye Ortak Ziyaret Önerisi!
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Başkent Ankara’da gazetecilerin sorularını yanıtladı. İzmir’de CHP’nin belediye başkanı olarak Tunç Soyer’i göstermesinin ardından başlayan eleştirilere noktayı koyan Akşener, “Babadan oğula suç geçmez, oğuldan babaya da suç geçmez” dedi.

‘İTTİFAK YÜZDE YÜZ İÇİME SİNMEDİ’

Akşener, bir basın mensubunun,“İttifak görüşmelerinde en zorlandığınız nokta ne oldu” sorusuna ise “CHP köklü ve zorlu bir parti. Kılıçdaroğlu açısından bakıldığı zaman da çok kolay yönetilebilir bir parti değil. Ciddi ağırlığı olan kişilerin bulunduğu siyasi parti. Belli dengeler var. Biz yeni partiyiz ve hedefimiz kalıcı olmak. Zorluklar yaşandı, müzakereler uzun sürdü. Yüzde yüz içime sinmedi. Kılıçdaroğlu’na sorsanız onun da yüzde yüz içine sinmemiştir. Mesele karşılıklı iyi niyetli adımlar atmaktır.” şeklinde cevap verdi.

BALIKESİR VE DENİZLİ’YE ORTAK ZİYARET

CHP ile ortak miting yapılıp yapılmayacağına yönelik soruya Akşener, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun, Denizli ve Balıkesir’e birlikte ziyaret yapmayı önerdiğini ve kendisinin de buna olumlu yaklaştığını ifade etti. Akşener, CHP ile yapılan ittifak kapsamında iş birliği yapılan her yerde İYİ Parti adaylarının CHP seçmenini, CHP adaylarının ise İYİ Parti seçmenini oy vermeye yönlendireceğini kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.