enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Mehmet Sevigen’den Kemal Kılıçdaroğlu-Adnan Keskin iddiası! Yalanlama geldi

CHP Eski Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen Ahaber’de katıldığı televizyon programında çarpıcı iddialar ortaya attı. CHP’ye ve Kemal Kılıçdaroğlu’na ağır eleştiriler getiren Sevigen’in Eski Bakan, CHP Eski Genel Sekreteri ve Denizli Eski Milletvekili Adnan Keskin ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçtiği bir olayı anlattı. Adnan Keskin’den olaya hızla yalanlama geldi.

Mehmet Sevigen’den Kemal Kılıçdaroğlu-Adnan Keskin iddiası! Yalanlama geldi
02.08.2022
A+
A-

CHP Eski Genel Sekreter Yardımcısı ve 2021 yılında partiden ihraç edilen Mehmet Sevigen Ahaber’de programa katıldı. Sevigen, son dönemde yaptığı açıklamalarda olduğu gibi CHP’ye ve Kemal Kılıçdaroğlu’na ağır eleştiriler getirdi.

“KEMAL BEY’İN ÖNÜNÜ KESECEKLER”

Sevigen, Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığı için; “Başından beri söylüyorum Kemal Bey’in kafasında Abdullah Gül var. Hiç tereddüt etmiyorum. Kemal Bey kendi çok arzu ediyor aday olmayı ama göreceksiniz Kemal Bey’in önünü 6’lı masadakiler kesecek. Yani bu güvendikleri, yakınları, dostları kesecek. Çok çaba sarf ediyor. Belki de bazılarına göre kurtulmak istiyor. Böyle bir ruh hali de var.” dedi.

“CHP’DE KORKU İMPARATORLUĞU VAR”

Kılıçdaroğlu partilileri yok sayıyor diyen Sevigen, “CHP’nin 100 yılık ilkelerini yok sayıyor. Ben yaparım diyerek… Bu bir şımarıklıktır. Bu çok tutmaz. Bizim partide tek adamlık almış başını gidiyor. Bizi çok üzen konu bu. CHP’de korku imparatorluğu var. Bu CHP’nin içine sinmiş.” ifadelerine yer verdi.

CHP’YE KILIÇDAROĞLU’NU ETHEM SANCAK MI KABUL ETTİRDİ?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasete katılma kararının ardından DSP ve DYP’den kabul görmediğini belirten Sevigen; “1994 yılında Sağlık Bakanı müsteşar yardımcısı Ömer Yıldız, Ethem Sancak’a gidiyor. Yıldz, Sancak’a ‘Kemal Bey siyaset yapmak istiyor. Ecevit de Yalım Erez de kabul etmedi. Sen Deniz Baykal’ın çok yakınısın’ diyor. Ethem Bey, Kemal Bey’i alıyor ve Deniz Baykal’ın yanına gidiyorlar. Deniz Bey bizlerin karar vermesini istiyor. Ethem Bey ve Kemal Kılıçdaroğlu bize geldiler. Partimize kabul ettik. Daha sonra bunu kutlamaya gidiyorlar. Ben burada Ethem Bey’in, Kemal Bey’e siyaset yapması için vereceği parayı söylemeyeceğim. ‘Hayır’ derlerse açıklarım” dedi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU – ADNAN KESKİN İDDİASI

Sevigen programda Kemal Kılıçdaroğlu ve Adnan Keskin hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu. Sevigen, “Kemal Kılıçdaroğlu, genel müdür olduğu zaman kendini görevden almak isteyen bakanı şikayet etti. Kemal Kılıçdaroğlu, bizim Genel Sekreter Adnan Keskin’e gelerek bakanı şikayet ediyor. ‘Çalışma Bakanı beni görevden alacak’ diyor. Adnan abi üzülüyor. Bir genel müdür bakanını şikayet eder mi? Sonra Süleyman Demirel devreye giriyor. Kılıçdaroğlu görevden alınmıyor. Bakanın gücü yetmiyor. Genel Sekreter Adnan Keskin, kendi bakanını o bürokrattan koruyamıyor. Adnan Keskin üzüntüsünden Kemal Kılıçdaroğlu’na ‘Lütfen odamdan çıkar mısınız?’ diyor. Keskin o zaman bakan ile konuşuyor. Bakan gerekçelerini söylüyor ama dediğimiz gibi Süleyman Demirel engelliyor.” şeklinde konuştu.

KESKİN’DEN YALANLAMA

Sevigen’in bu iddialarına CHP Eski Genel Sekreteri Adnan Keskin’den yalanlama geldi. Keskin, “Mehmet Sevigen’in bir televizyon kanalında ismimi kullanarak yaptığı açıklamalarla ilgim, iznim yoktur. Kamoyunun bilgisine saygıyla sunarım” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.