enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
21°C
Denizli
21°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Mehmet Uz, Babadağ’da Esnafla Buluştu

Mehmet Uz, Babadağ’da Esnafla Buluştu
11.06.2018
A+
A-

24 Haziran seçimleri yaklaşırken çalışmalarına ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisinin genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Babadağ İşhanı ve Belediye İş Merkezinde esnafları ziyaret etti.

Çalışan ve esnaflarla sohbet eden Uz, staj ve çıraklık döneminin de emekliliğe sayacaklarını bunu da çalışanlara taahhüt ettiklerini söyledi. Bir müesseseye hizmet veriliyorsa emekliliğe sayılması gerekir diyen Uz,” Yaş veya sıfat fark etmez staj dönemleri ve çıraklık dönemleri de emekliliğe sayılmalıdır. Gençlerimiz bir meslek öğrenerek hizmette bulunuyorlar bu hizmetinde bedeli olarak emeklilik günlerine başlanması gerekir. Her emek bir karşılık bulmalıdır” dedi.

‘Staj Ve Çıraklık Dönemi Emekliliğe Sayılmalı’

Genç çalışanlara ve yaz döneminde meslek edinmek amacıyla çalışanlara da bu taahhütlerini anlatan Mehmet Uz ,” Artık yaz dönemi de dâhil her çalışanımızın ileride emekli olmak konusunda sıkıntı yaşamamaları gerekir. Herkes emeğinin ve işe harcadığı vaktinin karşılığını hem maddi konuda hem de emeklilik günlerinin dolması konusunda almalıdır. Bunu MHP olarak düzene sokacağız. Sizlere bir abiniz olarak söz veriyorum” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.