enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3928
EURO
34,8040
ALTIN
2.399,80
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C

Mehmet Uz Esnafın Yanında

Mehmet Uz Esnafın Yanında
05.06.2018
A+
A-

[dropcap]S[/dropcap]eçim çalışmalarına devam eden MHP’nin genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Kaleiçi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve ürettikleri çözümler hakkın da bilgiler verdi.

Vatandaşların sorunlarını dinleyerek onlar için ürettikleri çözümü anlatan Uz, “ Kimsenin şüphesi olmasın gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

“BU KONULARIN DAHA ADALETLİ OLMASI LAZIM”

Kaleiçi çarşısında kurulan pazardaki esnafları ziyaret ettikten sonra dükkânları da tek tek gezerek vatandaşlar ile sohbet eden Uz, esnafın sorunlarını dinleyerek onlara çözümler noktasında bilgiler verdi. Uz,” AVM’de ki esnaflara tanınan bazı haklar maalesef sizlere tanınmıyor. Bu konuların daha adaletli olması ve tüm esnafın aynı şartlarda ticaretini sürdürmesi gerekiyor ”dedi.

“GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”

MHP bitti söylemine de sert sözlerle cevap veren Mehmet Uz ,” MHP kurulduğundan bu yana vatan için canla başla mücadelesini sürdüren bir ideoloji partisidir. MHP bitti gibi söylemleri yapan, iftira atan cümbüş ittifakının mensupları unutmasınlar bu Parti bir dava partisidir. Başbuğun öz evlatları davasından asla dönmezler. Bizim davamız Türkiye davasıdır. Türkiye’yi ilelebet huzura, mutluluğa ve refaha ulaştırma davasını yürüten bir siyasi harekettir. Asil Türk mensupları var oldukça da ölmez bu hareket bitmez bu dava. Kimsenin şüphesi olmasın gümbür gümbür geliyoruz “ ifadelerini kullandı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.