enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4745
EURO
34,7570
ALTIN
2.441,46
BIST
9.936,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Mehmet Uz, Vatandaşın Seçim Beyannamesini Beğendiğini Söyledi

Mehmet Uz, Vatandaşın Seçim Beyannamesini Beğendiğini Söyledi
28.05.2018
A+
A-

24 Haziran Milletvekilliği Genel seçimleri öncesinde ziyaretlerine devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Milletvekili adayı Mehmet Uz, seçim beyannamelerinin vatandaşları da mutlu ettiğini söyledi.

Sevindik Kapalı Pazaryeri, Pelitlibağ Kapalı Pazaryeri ve Bağbaşı semt pazarında esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen MHP’nin genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz, “ Vatandaşlarımız beyannamemizin ülkemizin tüm sorunlarını çözeceğine, bütün sıkıntıları yok edeceğine inanmışlardır. Bizlere bu konu da büyük bir güven duyuyorlar. Bizler de bu güveni boşa çıkarmayarak onların bütün sorunları ile Milliyetçi Hareket Partisi olarak mücadele edeceğiz. Ben bu şehrin öz evladıyım. Bu memleketin sorunlarına çözüm üretmekte bunun mücadelesini vermekte şahsıma düşüyor “ dedi.

”Eğer layık görülürsek ve bu hizmet görevi bize verilirse yine içlerinden birisi olmaya devam edeceğim”

Kendisine her zaman hangi görev verildiyse hep iyisini yapmak için çalıştığını söyleyen Uz, “ Ben ülke sevdalısı Milliyetçi bir kardeşinizim aynı zaman da yörüğüm. Bana bugüne kadar hangi görev verildiyse hep iyisini yapmaya çalıştım. Vatandaşlarımız çoğu siyasetçilerin hep seçim zamanlarında geldiğinden şikâyet ediyorlar. Fakat benim her zaman içlerinde olduğumu söylemeleri beni gururlandırdı. Eğer layık görülürsek ve bu hizmet görevi bize verilirse yine içlerinden birisi olmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.