enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4752
EURO
34,8856
ALTIN
2.433,53
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Memleket Partisi Dumlupınar’da Gençlik Yürüyüşü düzenledi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin, Büyük Zafer’in 100. Yıldönümünde, Zafer’in kazanıldığı topraklarda bizzat öncülük ettiği yürüyüşe 1922 genç eşlik etti. Yürüyüşe Denizli İl Örgütü de kalabalık bir ekiple katıldı.

Memleket Partisi Dumlupınar’da Gençlik Yürüyüşü düzenledi
A+
A-

Denizli kafilesinin başında olan İl Başkanı Erhan Derici, bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu Dumlupınar’da yaşamak, şehitliklerimizi ziyaret edip, tüm kahramanlarımıza birer Fatiha okumak hepimiz için eşsiz bir duygu oldu. 

“Son günlerde milli mücadelemizi ve atalarımızın binbir zorlukla kazandığı büyük zaferi yok sayıp, itibarsızlaştırmaya çalışan bazı müptezellere karşı en güzel cevabı bugün burada şehitliklerimizi ziyaret ederek veriyoruz” diyen Derici “İşgalciler alacaklarının birkaç kat mislini aldı ve öyle gittiler, çekildiler. Kurşun sıkmadık ki” diyen eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ı da hedef alarak, “madem kurşun sıkmadıysak bu şehitliklerde yatan kahramanlar güneş çarpmasından mı öldüler?” diyerek tepkisini dile getirdi. “İsmail Kahraman, “Kurşun sıkmadık ki” derken aslında bir bakıma doğru söylüyor” diyen Derici, çünkü atalarımız bir asır önce yalnız düşmanla değil, onların içerideki işbirlikçileriyle de savaştı” dedi.

“Mustafa Kemal’in Askerleri olarak biz buradayız. Meydanı müptezellere bırakmayacağız” diyen Erhan Derici, “Başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan savunmasına katkı vermiş tüm kahramanları saygı ve minnetle anıyor tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum” diyerek sözlerine son verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.