enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3423
EURO
34,7824
ALTIN
2.388,82
BIST
10.263,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Merakla Beklenen AK Parti İlçe Adayları Bugün Belli Oluyor!

31 Mart Yerel Seçimlerine geri sayım devam ederken AK Parti Denizli’de ilçe belediye başkan adaylarını bu gün açıklayacak. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un katılacağı ve listeyi açıklayacağı program bu gün saat 14.00’te EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Merakla Beklenen AK Parti İlçe Adayları Bugün Belli Oluyor!
06.01.2019
A+
A-

Şu ana kadar Denizli’de sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Büyükşehir Belediye başkan adayı olarak mevcut başkan Osman Zolan açıklanmıştı. İlçe belediye başkan adaylarının uzun süredir merakla beklendiği AK Parti Denizli’de beklenen liste bu gün açıklanacak.

19 İLÇENİN ADAYI BELLİ OLUYOR

AK Parti’nin 30 Mart 2014 yılında gerçekleştirilen son yerel seçimlerde Denizli’de kazandığı iki merkez ilçe ile olan Merkezefendi ve Pamukkale ile birlikte toplam 15 ilçe belediyesine sahip bulunuyor. 31 Mart’ta gerçekleştirilecek ve ittifak hesaplarının etkili olacağı yerel seçimlerde de güçlü isimlerle yola devam edeceği düşünülen AK Parti’de bir çok aday adayının bulunduğu ilçelerde de seçim stratejisi açıklanan adaylarla birlikte netleşmeye başlayacak.

İTTİFAK İÇİN 3 İLÇEDE ADAY ÇIKARMAYACAK

İttifak hesapları doğrultusunda AK Parti bu gün Denizli’de hangi ilçelerde hangi MHP adayını da desteklediğini açıklayacak. Kulislere yansıyan bilgilere göre AK Parti, MHP’ye 3 ilçeyi bırakarak MHP’li adayların desteklenmesini isteyecek. Bu ilçeler Buldan, Serinhisar ve Denizli’de mevcut tek MHP Belediyesi olan Çal olması bekleniyor.

ÖNCE İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET EDECEK

AK Parti Genel başkanvekili Numan Kurtulmuş, EGS’de gerçekleştirilecek aday tanıtım toplnatısı öncesi AK Parti Denizli İl Başkanlığını ziyaret edecek. Daha sonra saat 14.00’te gerçekleştirilecek olan Aday Tanıtım Toplantısı için EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ne geçecek.

İŞTE AÇIKLANMASI BEKLENEN LİSTE! TIKLA OKU!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.