enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2478
EURO
34,8009
ALTIN
2.423,90
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Parçalı Bulutlu
30°C

Merkezefendi’de İttifak Tamam! Pamukkale’de Son Durum Ne?

İyi Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) arasında kurulan Millet İttifakı’nın Merkezefendi İlçesi’nde Şeniz Doğan ile yola devam edeceğinin açıklandığı basın toplantısında konuşan İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk Pamukkale İlçesi ile ilgili nihai kararın hafta sonuna kadar verilmesini beklediğini, Buldan ilçesinde ise her iki örgütün ortak kararı gereği partilerin kendi adayları ile yola devam edeceklerini belirtti.

Merkezefendi’de İttifak Tamam! Pamukkale’de Son Durum Ne?

Millet İttifakı olarak Denizli’de bazı pürüzler dışında iyi bir sinerji yakalandığını belirten Yasin Öztürk, Merkezefendi’de tek aday olarak karar verilen Şeniz Doğan’ın kazanacağına olan inancını dile getirirken, Pamukkale İlçesi konusunda ise görüşmelerin devam ettiği söyledi.

“ASIL YARIŞ SON KIRK GÜNDE OLACAK”

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yasin Öztürk “Yetkili arkadaşlarla görüştüğümüzde kendileri bu konu (Pamukkale Belediye başkan adaylığı) ile ilgili bir kaç gün daha müsaade istediler. Geçmiş dönemlerde baktığımızda Büyükşehir’de çok çok iyi durumdayız. Türkiye’de de güç birliğinin faydalarını görmeye başladık” dedi.

Seçim çalışmalarının başladığı ancak asıl atmosferin son 40-45 günlük süreçte oluşacağını belirten Öztürk, “Seçimlere daha 61 gün var. Geçmiş dönemdeki seçimlerini değerlendirdiğimizde 40-45 günlük bir çerçeveye sığdırılıyor. YSK seçim takvimini açıklarken dikkat ederseniz 19 Şubat’ta adayların kesinleşmesini istiyor. Türkiye genelinde ittifaklar daha yeni yeni şekilleniyor” dedi.

PAMUKKALE HAFTASONUNA KADAR NETLEŞECEK

Ortada süreçle ilgili herhangi bir sorun olmadığının altını çizen Öztürk, “Denizli seçim havasına tam anlamıyla girmiş durumda değil. Seçim süreci, son 40-45 gün içerisinde tam anlamıyla oturacaktır. Pamukkale için hafta sonunu bekliyoruz. Her iki parti temsilcileri doğru kararı verecektir. Hafta sonuna kadar bu işin netleşeceğini düşünüyorum” dedi.

Son Dakika! CHP-İYİ Parti İttifakı Merkezefendi’de Anlaştı!

BAHTİYAR “DERDİMİZ DENİZLİ’NİN KAZANILMASI”

İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ise Pamukkale Belediye başkan adaylığı ile ilgili soruya “Bizim isimlerle ilgili bir sıkıntımız yok. Tek istediğimiz kazanmak. İlde ve bütün ilçelerde iddialı olmak istiyoruz. İddialı olmanın da elimizde verileri var. Verilerimiz doğrultusunda kazanmaya en yakın adaylarımızı karşı taraf sunuyoruz. Sunduğumuz veriler değerlendiriliyor. Bizim adaylar ya da isimler konusunda bir sıkıntımız yoktur. Önemli olan Denizli’nin kazanılmasıdır. Kimse Denizli’den büyük değildir. Denizli’de çok güzel bir ittifak kuruldu ve başarıya ulaşacağına inanıyorum” şeklinde cevap verdi.

İYİ Parti’den Sürpriz ‘Şeniz Doğan’ Kararı!

PAMUKKALE’DE İTTİFAK MASADA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yerelde ittifak görüşmelerinde Denizli’de 3 ilçede ittifak yapmama kararı çıkmıştı. Bu gün İYİ Parti Miletvekili Yasin Öztürk’ün Merkezefendi’de aday çıkarmama kararını açıklamasının ardından, Merkezefendi’de yeniden ittifak kurulmuş oldu. Bu sürecin ardından iki parti arasında Pamukkale’nin de yeniden masaya yatırılacağı ve ittifak’ın orada da kurulma yollarının arandığı ifade ediliyor. İYİ Parti’nin Şeniz Doğan’a destek kararının açıklanmasının ardından Pamukkale’de aday çıkarma konusunda yapılacak görüşmelerin sonucunu bekliyor. CHP Pamukkale’de Ahmet Divarcı’yı aday göstermişti. İYİ Parti’nin halen Pamukkale için CHP ile yeni bir formül geliştirme konusunda adımlar attığı kulislerde konuşulmaya devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.