enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5157
EURO
34,9340
ALTIN
2.433,58
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Metin Feyzioğlu’nun da Olduğu Seçim Anketi Açıklandı

Metin Feyzioğlu’nun da Olduğu Seçim Anketi Açıklandı
17.11.2017
A+
A-

Denizli’de yaptığı basın açıklamasında Cumhurbaşkanlığı için;”Görevi millet verir. Henüz böyle bir şey yok” diyen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Dün akşam CNN Türk’de yayınlanan ‘Gece Görüşü’ programında gazeteci İsmail Saymaz İstabul Ekonomi Araştırma’nın yaptığı seçim araştırmasını açıkladı. Feyzioğlu ankette üst sıralarda yer aldı.

15 Kasım’da ‘Denizli Barosu Tarihi’ adlı kitabın tanıtımı için Denizli’ye gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı. Feyzioğlu Cumhurbaşkanlığı sorusuna;” Sizin bu soruyu sormanız ve sizin bu soruyu sormanızı sağlayan toplumsal dinamik bile benim için şereftir. Çünkü bir insanın ismini basın sormak durumunda hissediyorsa toplumda da bu şekilde anılıyorsa bu bir lütuftur. Benim cevabım aynı, Türkiye Barolar Birliği Başkanı olarak görevimize devam ediyoruz. Bu teveccühtür, bu kararlar kişilerin verebileceği kararlar değildir. Zamanla olgunlaşır ve milletin kararını gördüğümüzde karar veririz. Böyle bir görev verilmedi, kimseye verilmedi. Bu millet için ölünmesi gerekiyorsa ölürüz, yaşanması gerekiyorsa yaşarız, yaşamak ölümden daha zordur”demişti.

Saymaz Araştırmayı Açıkladı

Dün yayınlanan ‘Gece Görüşü’ programında gazeteci İsmail Saymaz İstabul Ekonomi Araştırma’nın saha araştırmalarını açıkladı. Metin Feyzioğlu Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yapılan araştırmada üst sıralarda yer aldı. İsmail Saymaz’ın veridiği veriler şöyle;”1500 kişi ile görüşülen araştırmada ilk defa İYİ Parti’de yer aldı. Kararsızların dağılmadığı araştırmada; AK Parti yüzde 41.5, CHP 17.00, HDP 10.7, İYİ Parti 10.5, MHP 6.3 ve oy veremem diyen 5.2, cevap yok diyen 7.1 olarak çıkmış.

Feyzioğlu 4. Sırada

Bu araştırmada Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan karşısında kim yüzde kaç oy alır sorusu sorulmuş. Aday adayı olarak, Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül,Devlet Bahçeli, İlhan Kesici, Yılmaz Büyükerşen, Selahattin Demirtaş ve Metin Feyzioğlu girmiş. Araştırmada Recep Tayyip Erdoğan hepsinin karşısında yüzde 50’nin üzerinde oy almış görünüyor. Recep Tayyip Erdoğan’a en çok yaklaşanlar ise sırasıyla, Abdullah Gül,Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu ve 4. sırada Metin Feyzioğlu yer almış.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.