enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

MHP ile BBP Denizli İl Yönetimleri Bir Araya Geldi

Geçtiğimiz yıl BBP’nin MHP ziyaretinin ardından, Cafer Birtürk ve yönetimi de dün BBP Denizli İl Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu.

MHP ile BBP Denizli İl Yönetimleri Bir Araya Geldi
08.11.2018
A+
A-

MHP Denizli İl Yönetimi, BBP il Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cafer Birtürk, yönetim Kurulu üyeleri ve MHP Pamukkale Belediye Başkanı aday adayı Mimar Metin Karakurt’un da hazır bulunduğu ziyarette, BBP il Yönetimi’nde samimi bir hava esti, eski anılar canlandı. Andımız ve İttifak konusunun konuşulduğu ziyarette, her iki parti de Andımız’ı olmazsa olmazların içerisine koydu.

ÇİÇEK: YEREL SEÇİMLERDE BİRLİKTE ÇALIŞMAK İSTERİZ, ANCAK..

MHP Heyetini karşılayan BBP il Başkanı İlhami Çiçek, “Geçtiğimiz yıl MHP il başkanlığını ziyaret etmiştik.  Aradan geçen zamanda bir türlü bir araya gelemedik, bugüne kısmetmiş. Önümüzdeki yerel seçimlerde birlikte çalışmak isteriz ancak, bu bizim tek başımıza alacağımız bir karar değil. Genel merkezimizin vereceği karardır. Biz Andımızı okuyarak büyüyen nesiliz. Tekrar gündeme getirilmesinden de rahatsız olmayız” dedi.

BİRTÜRK: KİMSENİN ANDIMIZ’DAN GOCUNMAMASI LAZIM

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk de, “Türk, kadim bir milletin adıdır. Hepimiz Türk’üz. Türk’üm, Türkiye demek ayıp değildir. Aksine iftihar edilecek bir şeydir. Ermeniler ve diğerleri Türk Milletine teşekkür etmeli. Zira bugünlere kadar yaşamaları bu sayede olmuştur. Türk’ü, Kürd’ü, Laz’ı bilmem nesi diye başlayan konuşmalar yapılıyor. Bunu da en fazla da yöneticilerimiz yapıyor. Bunlar tehlikeli konuşmalar. Bu ülke çatısı altında yaşayan herkesin Andımız’dan gocunmaması lazım” dedi.

‘CUMHUR İTTİFAKI DURUYOR, YERELDE İTTİFAK YOK’

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerle ilgili düşüncelerini de ziyarette dile getiren MHP il Başkanı Cafer Birtürk, “Cumhur İttifakı duruyor, Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi, yerel seçimde ittifak yok. İl ve tüm ilçelerde kendi adaylarımızla seçimlere gireceğiz. Denizli’de adaylarını ilk açıklayan parti de MHP’dir. Biz 2019 seçimlerinde tüm Belediyelere MHP bayrağını asmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.