enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C

MHP Merkezefendi’de Yeni İlçe Başkanı Belli Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanlığına Avukat Yurdahan Özhan’ın aday olması ile birlikte boşalan koltuğa Mehmet Altıntaş getirildi.

MHP Merkezefendi’de Yeni İlçe Başkanı Belli Oldu
A+
A-

Av. Yurdahan Özhan’ın Belediye Başkan adayı adayı olması nedeniyle istifa ettiği ilçe başkanlık koltuğuna Mehmet Altıntaş atandı. Mehmet Altıntaş’ın Merkezefendi İlçe Başkanlığı, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ve Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın tarafından onaylandı. MHP Merkezefendi ilçe Başkanlığı görevine atanan Av. Mehmet Altıntaş, ilçe başkanlığı ataması ile ilgili olarak “Yüce Allah’ın adını en yükseklere yazdırmak için çıktığım kutsal yolda yine kutsal bir göreve lâyık görüldüm. Bütün herkese çok teşekkür ediyorum. Nizami alem bizlere verilmiş bir şereftir. Milletimize bahşedilen bu şerefli görevi en iyi şekilde ifa edeceğimden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Allah yardımcımız olsun” dedi.

Mehmet Altıntaş, MHP il yönetiminin dün akşamki toplantısına ilk kez MHP Merkezefendi ilçe Başkanı olarak katıldı.

MHP’de Beklenen Oldu, Mehmet Uz Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

DENİZLİ SİYASETİNDE MERKEZEFENDİYE RAĞBET ARTTI

31 Mart seçimlerine geri sayım sürerken, Denizli’nin iki merkez ilçesinden biri olan Merkezefendi’ye de rağbet

artmaya devam ediyor. MHP’nin Merkezefendi ilçe başkanı Yurdahan Özhan’ın Merkezefendi Belediyesi’ne aday adaylığı başvurusunun ardından boşalan koltuğa Mehmet Altıntaş getirildi. MHP’de Yurdahan Özhan’ın yanı sıra geçtiğimiz 24 Haziran seçimlerinde Emin Haluk Ayhan’ın ardından 2.sırada milletvekili adayı olarak gösterilen MHP’nin güçlü isimlerinden Mehmet Uz da Merkezefendi Belediyesi’ne talip olan isim olmuştu. Mehmet Altıntaş da bu denli gözde olan ilçe için MHP’nin ilçe başkanı olarak atanmış oldu.

MHP Merkezefendi Belediye Başkanlığı aday adayı Yurdahan Özhan

MHP Merkezefendi Belediye Başkan aday adayı Mehmet Uz

AK PARTİ VE CHP’DEN DE ÖNEMLİ İSİMLER TALİP OLDU

AK Parti’den mevcut belediye başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun yanı sıra eski AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak’ın da aday adaylığında ismi geçen ilçede, Merkezefendi Belediyesi için CHP’den 3 aday adayı başvuruda bulunmuştu. Eğitimci Sabri Yıldız, Eski CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci ve 24 Haziran’da CHP’nin 7.sırada milletevekili adayı olan ve Merkezefendi Belediye Meclis Üyeliği görevinden ayrılarak aday adaylığı başvurusu yapan Şeniz Süzek Doğan, CHP’den Merkezefendi belediyesine talip olan isimler olmuştu.

Eski AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu

 

CHP Merkezefendi Belediye Başkanı Aday Adayı Sabri Yıldız

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Şeniz Süzek Doğan

CHP Merkezefendi Belediye Başkanlığı aday adayı Sedat Demirci

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.