enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3893
EURO
34,7878
ALTIN
2.396,31
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

MHP Pamukkale Teşkilatı’ndan Aşure Hayrı

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve ilçe teşkilatı Muharrem ayı ve önümüzdeki günlerde gerçekleşecek aşure günü dolayısıyla Denizli’de aşure hayrı gerçekleştirdi. Mehmet Ali Yılmaz hayırda yaptığı açıklamada; “Aşure gününün bolluk ve bereket sembolü olduğunu biliyoruz. Hepimizin kardeşliğine, birliğine, dirliğine vesile olmasını diliyorum. “dedi.

MHP Pamukkale Teşkilatı’ndan Aşure Hayrı
05.08.2022
A+
A-

MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve ilçe teşkilatı Muharrem ayı ve önümüzdeki günlerde gerçekleşecek aşure günü dolayısıyla bugün Cuma namazı öncesi 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’nda bulunan Delikli Çınar Cami önünde aşure hayrı gerçekleştirdi. Hayra MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip,Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Denizli İl Başkanı Özgür Solak ve partililer de katıldı. Çok sayıda vatandaş aşure bereketinden nasiplendi.

BAŞKAN GARİP:”İNSANLARIMIZIN GÖNLÜNE DOKUNACAK AŞURE ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRDİK”

Aşure hayrında Egeyön TV’ye açıklamada bulunan İl Başkanı Yusuf Garip; “Geçtiğimiz günlerde hicri 1444 yılına giriş yaptık. Tüm Müslüman aleminin hicri yılbaşını tebrik ediyorum ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Muharrem ayındayız. Muharrem ayı Müslüman alemi için birçok özelliği ve önemi bünyesinde barındırmakta. Aşure etkinliği de bu ayın geleneklerinden bir tanesidir. Pamukkale İlçe Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz, ilçe teşkilatımız ve tüm MHP teşkilatımız olmak üzere aşure etkinliği tertip edildi. Mübarek Cuma gününde 15 Temmuz’da dik duruşun gerçekleştirildiği 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’nda birlik, beraberlik ve kardeşliğimiz açısından bu etkinliği gerçekleştirilmiş olması bizim için önemliydi. Milli ve manevi değerlerimizi tüm insanlarımızı kapsayacak şekilde, partizanca tutum ve tavırlar sergilemeksizin, insanlarımızın gönlüne dokunacak şekilde aşure etkinliği gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

BAŞKAN YILMAZ:””KÖTÜ OLAN HER ŞEYİN YOK OLMASINI DİLİYORUM”

Aşure hayrını gerçekleştiren MHP Pamukkale İlçe Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise; “Pamukkale İlçe Başkanlığı olarak Muharrem ayı vesilesiyle ve önümüzdeki Pazartesi günü aşure günü olması dolayısıyla aşure hayrı tertip ettik. Halkımızla, partilililerimizle buluşma adına organizasyonu gerçekleştirdik. Aşure gününün bolluk ve bereket sembolü olduğunu biliyoruz. Hepimizin kardeşliğine, birliğine, dirliğine vesile olmasını diliyorum. Terörün, şiddetin ve kötü olan her şeyin yok olmasını diliyorum. Yezid bakış her zaman kaybetmeye mahkumdur. Hz. Hüseyin ve muhterem Ehl-i Beyt’i rahmetle bir kez daha anıyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.