enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4770
EURO
34,9370
ALTIN
2.435,95
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C

MHP’den Ayrılanlar Yeni Parti Kuruyor

MHP’den Ayrılanlar Yeni Parti Kuruyor
04.07.2017
A+
A-

Bağımsız Milletvekili Ümit Özdağ, uzun süredir kamuoyunda dolaşan yeni parti iddialarına açıklık getiridi. Özdağ;”Yeni bir milli merkezi teşkil edecek siyasi parti oluşumu ile ilgili çalışmalar başlamış durumdadır. Yeni bir partiden bahsediyoruz. Şartlar ne kadar hızlı olursa o kadar zamanda gerçekleşecek”dedi.

Ümit Özdağ Yeni parti Açıklaması

Ümit Özdağ

Gaziantep Bağımsız Milletvekili Özdağ, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, yeni siyasi parti kurulmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Özdağ’ın MHP’den ihraç edilen Meral Akşener’le birlikte yeni bir siyasi parti kuracakları iddiasını açıkladı.

Yeni Parti Çalışmaları Başladı

Ümit Özdağ, “Bir süreden beri çalışmalarımız devam ediyor. Yeni bir milli merkezi teşkil edecek siyasi parti oluşumu ile ilgili çalışmalar başlamış durumdadır. Yeni bir partiden bahsediyoruz. Bunun ötesinde bugün kadro çalışmaları program çalışmaları yürüyen bu siyasi parti çalışmasıyla ilgili detaylı bilgi verecek durumda değilim. Şartlar ne kadar hızlı olursa o kadar zamanda gerçekleşecek” diye konuştu.

Meral Akşener

Meral Akşener

Ümit Özdağ MHP’den İhraç Edilmişti

Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ’ı partiden ihraç edilmişti. Gerekçe olarak da Özdağ’ın, parti üyeliğine aykırı hareket ve açıklamaları gösterilmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.