enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2046
EURO
35,0431
ALTIN
2.493,50
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Parçalı Bulutlu
33°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
34°C

Milletvekili Adayı İsmail Karateke: “Halkın tercihi ve gönlü Büyük Birlik’ten yana”

Son dönemlerde adından sıkça bahsettiren Büyük Birlik Partisi Denizli 1. Sıra Milletvekili adayı İsmail Karateke, seçim çalışmaları süresince girilmedik mahalle, çalmadık kapı bırakmadıklarını ifade ederek, “Artık gün Büyük Birlik günüdür. Hemşehrilerimizin bize göstermiş oldukları ilgi ve desteğe layık olacağız. Halkın tercihi ve gönlü Büyük Birlik’ten yana. Denizli’den en az 2 vekil çıkaracağız. Denizli’ye en güzel şekilde hizmet edeceğiz” dedi. Karateke ve ekibi bugün seçim çalışmaları kapsamında Raifoğlu Tekstil, Hacı Ahmet Pakel vakfı, Gökçe Tel ve Pamukkale Kablo’yu ziyaret etti.

Milletvekili Adayı İsmail Karateke: “Halkın tercihi ve gönlü Büyük Birlik’ten yana”
13.05.2023
A+
A-

Büyük Birlik Partisi (Büyük Birlik) Denizli 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Karateke seçim çalışmalarına son günde devam etti. Denizli Büyük Birlik Partisi olarak seçim çalışmalarında 7 vekil adayı ile birlikte 70’şer kişilik ekiplerle, halkın sorunlarını ve dertlerini, bizzat yerinde dinlediklerini belirten Milletvekili adayı İsmail Karateke, “Vatandaşlarımızın sorunlarını biliyoruz. İnşallah seçildiğimiz takdirde bu sorunların hiç birisi kalmayacak. Allah’ın izniyle inşallah Büyük Birlik Partisi olarak Denizli’de en az bir tane milletvekili çıkarmış durumdayız. Hedefimiz üç tane milletvekili çıkarmak, halkın teveccühü bize karşı çok olumlu, çok güzel. Halkın tercihi ve gönlü Büyük Birlik’ten yana. İnşallah ülke genelinde de 60-70 vekil ile mecliste olacağız.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili adayı İsmail Karateke ve ekibi bugün seçim çalışmaları kapsamında Raifoğlu Tekstil, Hacı Ahmet Pakel vakfı, Gökçe Tel ve Pamukkale Kablo’yu ziyaret etti. Her gittiği fabrikada işçilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Karateke, işçilerin yanında olduğunu bir kez daha vurgulayarak, hep birlikte güzel günlere doğru ilerleyeceklerini söyledi. Fabrika çalışanları Karateke’nin ilgisine teşekkür ederek, İsmail Karateke’ye desteklerini ve güvenlerini ifade ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.