enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2036
EURO
35,0110
ALTIN
2.515,78
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C

Milletvekili Ök: En Güzel Cevap İhracat Rakamları

AK Parti Denizli Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Nilgün Ök, eylül ayı ihracat rekorunun her fırsatta İMF’yi gündeme getirenlere en güzel cevap olduğunu belirtti.

Milletvekili Ök: En Güzel Cevap İhracat Rakamları
02.10.2018
A+
A-

Denizli’nin tek kadın milletvekili AK Partili Ök, 27. Dönem 2. Yasama yılının başlaması dolayısıyla açıklama yayınladı. Yeni dönemin Türkiye ve Denizli için hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Ök, yeni yasama yılının etkin ve verimli olacağına inandığı ifade etti.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türk milletine hizmet verecek olmanın mutluluk olduğunu belirten Milletvekili Ök, yeni dönemin ile birlikte eylül ayında elde edilen ihracat rakamlarının güzel bir gelişme olduğunu söyledi. Ök, “İhracatta yakaladığımız bu tarihi rekor, IMF fırsatçılarına da en güzel cevap olmuştur. Türkiye, AK Parti ile birlikte IMF geçmişini bir daha gündeme getirmemek üzere rafa kaldırmıştır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.