enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

Muhammed Bekir Ege Yeniden Aday

Muhammed Bekir Ege Yeniden Aday
29.04.2018
A+
A-

1 Kasım 2015 seçimlerinde AK Parti Denizli 7. Sıra Milletvekili adayı Muhammed Bekir Ege 27. Dönem Milletvekili aday adaylığı için Denizli il başkanlığına müraacat ederek kısa bir açıklama yaptı.

Konuşmasına Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi anarak başlayan Muhammed Bekir Ege, ülkemizin zorlu bir süreçten geçtiğini bütün şer odaklarının birleşerek çeşitli ayak oyunları ile Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan ve Milletimizim birliğine beraberliğine zarar verme peşinde olduğunu vurguladı. Bunun en bariz örneğini FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişiminde yaşadığımızı ama Milletimizin birlik beraberlik içindeki mücadelesi sonucu darbecilerin başarısız olduğunu belirten Ege, Milletimizin birlik ve beraberliğini bozmak için bütün şer odaklarının durmadan planlar yapmaya devam ettiğine dikkat çekti. Bazı muhalefet partilerinin siyasi etikten uzak, toplumun değerlerine ve iradesine ters hareket ettiğini belirten Ege, kimin ne planı olursa olsun, hangi siyaset mühendisliğini denerlerse denesinler bu planların hiç bir işe yaramayacağını, Milletimizin bu ucuz numaralara prim vermeyeceğini, ve AK Partinin Milletin Yolunda Kutlu yürüyüşüne kimsenin engel olamayacağını söyleyen Ege sözlerine şöyle devam etti AK Partiden Milletvekili Aday Adayı olarak, bu Kutlu mücadelede bende varım dediğini, 26. Dönemde elde ettiği tecrübeye heyecanınıda katıp Gururumuz, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin vizyon şehir Denizli hedefinde yer alıp Başta Denizli, Hemşehrilerimiz ve Ülkemize hizmet etmek istediği söyledi. Kimsenin fitne ve fesatla bize zarar veremeyeceğini, birlik ve beraberlik içinde AK Parti Denizli teşkilatları olarak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinde geçmiş dönemlerde elde edilen başarılardan daha büyük bir başarı ile 25 Haziran sabahına uyanacağımızı belirten Ege, 16 yıldan beri AK Parti sayesinde Millet olarak elde ettiğimiz kazanımların üstüne daha güzelllerini, daha yenileri ekleyeceklerini belirtip, 24 Haziran seçimlerinin Ülkemize Milletimize hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Muhammed Bekir Ege Kimdir?

Babası Denizli’nin Kayalık mahallesinden, Annesi Acıpayam’ın Eskiköy mahallesinden olup 1985 yılında dünyaya gelmiştir. İlköğretim ve lise eğitimini Denizli’de tamamlayan Muhammed Bekir Ege, siyasetle çok erken yaşlarda Refah Partisi ve Milli Gençlik Vakfı sayesinde tanışmıştır. AK Parti kurulduktan sonra AK Parti Gençlik Kollarında görev almaya başlamıştır. Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliğinde tamamlamış, bu süre zarfınca AK Parti İstanbul Gençlik Kollarının çeşitli kademelerinde aktif görevler almıştır. 2014 yılında kendi işini kurmak üzere Memleketi olan Denizli’ye geri dönmüş, Denizli İl Gençlik Kolları Yönetim kurulunda görev almaya devam etmiştir.

1 Kasım 2015 tarinde yapılan 26. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Denizli 7. Sıra Milletvekili adayı olup yaptığı çalışmalar ve çalışkanlığı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Çeşitli STK larda görevleri bulunan Muhammed Bekir Ege İş hayatına kendi kurduğu Mühendislik firmasında devam etmekte olup, evli ve iyi derecede ingilizce bilmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.