enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Nilgün Ök Çalışmalarına Dolu Dizgin Devam Ediyor

Nilgün Ök Çalışmalarına Dolu Dizgin Devam Ediyor
05.06.2018
A+
A-

AK Parti’nin Denizli’den 4. sıra milletvekikili adayı Nilgün Ök seçim çalışmalarına devam ediyor. Ök, Denizli’de esnafları iş yerlerinde, vatandaşları evlerinde ziyaret ederek 24 Haziran öncesi AK Parti’nin vaatlerini, çözüm önerilerini bire bir anlatıyor.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nilgün Ök Denizli’de halkın nabzını tutuyor. Ök, Ök her gün Denizli’nin başka bir bölgesinde yaptığı çalışmalara Doğan Demircioğlu Caddesi üzerindeki esnaf ziyaretleri ile devam etti.

”Güçlü ekonomi ile önceliğimiz esnafımız olacak”

Esnafı tek tek iş yerlerinde ziyaret eden Ök, seçimlerin ardından esnafın beklentilerini dinledi. Ök,”24 Haziran akşamı bizi güçlü bir Cumhurbaşkanı, güçlü bir iktidar bekliyor. Esnafımızın neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyoruz. Milletimizin 16 yıl önce AK Parti’ye verdiği emanete sadık kaldık. 16 yıllık periyotta esnafımız her zaman başımızın tacı oldu. Her vatandaşın olduğu gibi siz esnaflarımızın da sorunları olduğunu biliyoruz. Biz yeni dönemde bu sorunları gidermek için yönetime talibiz. Emin olabilirsiniz ki 24 Haziran güçlü ekonomiyi getirecek ve esnafımızın sorunları önceliğimiz olacak.”dedi.

Geç saatlere kadar çalıştı

Nilgün Ök esnaf ziyaretlerinin ardından Aktepe ve Zümrüt Mahalleleri’nde ev ziyaretlerinde bulundu. Ök, ilk olarak Aktepe Mahallesi’nde bir eve konuk oldu. İftarını ev sahipleri ile yaptı. Daha sonra Zümrüt Mahallesi’nde Ali Balkaya’nın evine misafir olan Ök, Bağbaşı Mahallesi’nde Öz Bağbaşı kıraathanesinde mahalle sakinleri ile sohbet etti. Ök, gerçekleştirdiği ziyaretleri Zümrüt Mahallesi’nde yaşayan Ali Güngör’ün ev ziyareti ile sonlandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.