enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4183
EURO
34,8378
ALTIN
2.440,72
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
28°C
Denizli
28°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Nilgün Ök Kiraz Üreticileri ile Buluştu

Nilgün Ök Kiraz Üreticileri ile Buluştu
18.06.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili adayı Nilgün Ök, Ramazan Bayramı’nın son gününde Buldan’da kiraz üreticileri ile buluştu. Ök,”AK Parti 16 yıldır üreticinin her daim destekçisi oldu. 24 Haziran’nın ardından bizlerde üreticimizin her zaman yanında olacağız”dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili adayı Nilgün Ök, Ramazan Bayramı’nda da ziyaretlerine devam etti. Bayramın üçüncü gününde Buldan ilçesini ziyaret eden Ök, burada kiraz üreticileri ile bir araya geldi.

Dalından Kiraz Topladı

Nilgün Ök, Buldan’ın Aldanız Mahallesi’nde çilek ve kiraz üreticisi Orhan Kasım Çolak’ı ziyaret etti. Ağaçlardan kiraz toplayan Ök, üreticilerle sohbet etti.

”Üreticimizin emeği bereketlensin diye çaba gösteriyoruz”

Nilgün Ök üretimin bir ülke için olmazsa olmazı olduğunun altını çizerek,”“Üretmek için elini taşın altına koyan herkesin yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Tarım kesimine de bu anlayışla hizmet ediyoruz. Yüzlerce kalemde destekleme yapıyoruz, üreticimizin emeği bereketlensin diye çaba gösteriyoruz. Her koşulda dağ gibi çiftçimizin arkasında duruyor, devletinin yanında olduğunu hissettiriyoruz”dedi.

”24 Haziran’dan Sonra Desteğimiz Artarak Devam Edecek”

Nilgün Ök,“16 yıllık dönemde AK Parti olarak tarımda yapısal dönüşüme ağırlık vererek, çiftçilerimiz için ekonomik ve sosyal boyutları birlikte ele alan bir anlayışı hayata geçirdik. Yaklaşık 5,5 milyon civarında insanımıza istihdam sağlayan tarımı, ülkemizin gıda güvenliği ve halkımızın sağlıklı beslenmesi açısından önemli bir sektör olarak değerlendirdik.24 Haziran’dan sonra desteğimiz artarak devam edecek”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.