enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2425
EURO
34,7787
ALTIN
2.441,08
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
21°C
Denizli
21°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C
Salı Açık
24°C

Yıldız: “Denizli’ye Turist Getirecek Yeni Yatırımlara İhtiyaç Var”

Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız Seyir Tepesi tartışmaları üzerine konuştu. Bu tür projelerden kaçmamak lazım diyen Yıldız, “Seçim döneminde Dokuzkavaklar’da açılan semt polikliniği için de benzer yakınmalar gerçekleşmişti ama şu an çok güzel hizmet veriyor. Seyir Tepesi de öyle olur” dedi.

Yıldız: “Denizli’ye Turist Getirecek Yeni Yatırımlara İhtiyaç Var”
A+
A-

Pamukkale Belediyesi’nin özel proje olarak açıkladığı ve Pamukkale Üniversitesi’nin üst kısımlarına inşa edilmeye başlanan Seyir Tepesi projesi üzerine tartışmalar vuku bulmuştu. Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız ise “Denizli’nin bu tür projelere ihtiyacı var” diyerek projeye sahip çıktı.

“DENİZLİ MERKEZDE TURİSTİ GETİRECEK BİR ŞEY YOK”

Denizli’nin kalabalık bir nüfusa sahip olduğunu aynı zamanda çevre illere de cazibe sunduğunu dile getiren Yıldız, bununla beraber turisti şehir merkezine çekebilecek eksikliklerin olduğunu ifade etti.  Yıldız, “Geçmiş dönemlerde çeşitli sektörlerden yazarlarla ve ekonomistlerle, milletvekilleri olarak görüşme yapmıştık. Bize en büyük eksikliğin turizm sektöründe tanınma konusunda olduğunu belirtmişlerdi. Bunun sebebi bazı stratejik eksiklikler olabilir ama Denizli merkezde turisti getirecek bir şey yok” açıklamasına yer verdi.

“TURİST PAMUKKALE’YE GELİYOR, GİDİYOR”

Yıldız, sözlerine, “Gelen turist Pamukkale’ye geliyor, gidiyor. Pamukkale zaten dünyaca bilinen tabiat harikası bir yer ama esas turizm, turistin şehrin ve günlük yaşamın içine girmesiyle birlikte turizm etkileşiminin sağlanmasıyla oluyor” şeklinde devam etti.

“DENİZLİ’DE BU TÜR ŞEYLERE İHTİYAÇ VAR”

Bağbaşı Teleferiğinden örnek veren Yıldız, “ Teleferikten baktığım zaman Denizli’nin şehir merkezini oradan Pamukkale’yi ve başka yerleri görüyorsunuz. Teleferik, aynı zamanda şehri tanıtan bir alan. Seyir Tepesi de bu anlamda ihtiyaç ve mutlaka Seyir Tepesi’nin fizibilitesi ve değerlendirmesi yapılmıştır. Bu tür projelerden kaçmamak lazım” dedi.

“DOKUZKAVAKLAR’DA DA YAKINMALAR OLMUŞTU”

Yıldız, 24 Haziran Genel Seçim döneminde Pamukkale Belediyesi tarafından açılan Dokuzkavaklar Semt Polikliniği için benzer yakınmaların olduğunu hatırlattı. Yıldız, “Seçim döneminde Dokuzkavaklar’da açılan semt polikliniği için de ‘niye buraya para harcanıyor?’ diye yakınmalar olmuştu. Oysa  şu an çok güzel hizmet veriyor ve giden herkes hastane kalitesinde, hızlı bir biçimde hizmet alabiliyor. Seyir Tepesi de öyle olur” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.