enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
33°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

Özkan 3 İlçede Teşkilatlarla Buluştu

Özkan 3 İlçede Teşkilatlarla Buluştu
A+
A-

AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Av. Cahit Özkan, Çivril, Çal ve Baklan AK Parti İlçe teşkilatlarında partililer ile bir araya geldi. Ziyaretleri sırasında parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Özkan burada yaptığı açıklamalarda, İlçe Başkanlığımızda AK dava arkadaşlarımızla bir aradayız. Her geçen dün büyüyen Denizli’ mizin haziran seçimlerinde oy patlaması yapması için durmadan dinlenmeden çalışacağız.”dedi.

Ziyaretlerinde, partililer ile sohbet eden, yöneltilen soruları cevaplandıran Özkan “ Bu tür teşkilat buluşmalarını fırsat buldukça gerçekleştirdiklerini  ve sürekli olarak partililer ile bir arada olmaya büyük özen gösterdiklerini belirtirken, ziyaretler esnasında kendilerine iletilen taleplerle ilgili notlar aldı.

AK Partiye gönül vermiş değerli hemşerileri ile bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Özkan partililere hitaben;

OY ORANIMIZ ARTMAKTADIR

“2019 yılı çok olağanüstü bir süreç olacaktır. Hizmetlerimizin tüm halkımız tarafından görülüyor hamdolsun. Her seçimde oyumuzu eskisine oranla artırarak hükümet olduk. Cumhurbaşkanlığı seçiminde %52 oy alarak kazandık. Cumhurbaşkanımız, 15 Temmuz hain darbe girişimi sürecindeki duruşu ve dirayetinden sonra, halkının desteğini arkasına daha fazla almıştır. Ve bu durum 24 Haziran seçimlerinde alacağı oy oranını daha yukarılara çekecektir. Son seçimde aldığımız oy oranından sonra, bu oy oranını daha da yukarılara çekerek, haziran seçimlerinden mutlak bir zaferle ayrılma gayreti içerisindeyiz.”dedi.

DAHA AYDINLIK YARINLAR BİZİ BEKLİYOR

Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi, teşkilatlarımızı yenileyerek güçlendirerek, 2023 hedeflerine ulaşmak için durmadan, yorulmadan çalışmamız, çaba göstermemiz gerekir. Ayrım yapmadan herkesin kapını çalmalı gönlüne girmeliyiz. Ülkemizin karşı karşıya kaldığı ihanet girişimleri ve dünyada yaşanılan sorunlar milletimizin gözünün önünde cereyan ediyor. Emanetine sahip çıkan hükümetimiz ve özellikle partimizin genel başkanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Allah’ın izniyle bu ülkeyi çok daha güzel ve aydınlık yarınlara doğru götüreceğiz. En üsttekinden en alttakine kadar tüm kadrolarımız büyük bir hassasiyet ve itina ile çalışmaktadır. Biz istişareye önem veririz. Oturup doğru şekilde düşünüp, tartıştıktan sonra aldığımız kararlar her zaman ülkemizin de milletimizin aydınlık geleceğine katkı sağlayamaya yönelik kararlar olmuştur. Gittiğimiz her yerde vurguladığımız gibi, bu şehirde alnı açık, başı dik, göğsünü gere gere dolaşacak bir teşkilat mensubu varsa o da bizim yol ve dava arkadaşlarımızdır”  dedi.

HERKESE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR

Özkan konuşmasının sonunda: “2023 ve 2071 hedefleri doğrultusunda 24 Haziranda yılında yapılacak seçimlerin önemini vurgulayıp, teşkilat kademesinde herkesin üzerine büyük görevler düştüğünü dile getirdi. Konuşmaların ardından kendisine iletilen, ilçenin talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Özkan, daha sonra partililer ile günün anısına fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.