enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Özkan Aday Tanıtım Toplantısının Ardından Konuştu

Özkan Aday Tanıtım Toplantısının Ardından Konuştu
25.05.2018
A+
A-

Ak Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Aday Tanıtım Toplantısı sonrasında medya mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Özkan sözlerinin başında: “Bugün burada bir arada olabiliyorsak, böylesi müstesna bir atmosferi teneffüs edebiliyorsak, şüphesiz bu önce Allah’ın takdiridir, sonra da bu davaya gönül vermiş, bu uğurda çile çekmiş dostlarımızın, kardeşlerimizin fedakarlıklarının neticesidir. Rabbim onlardan razı olsun, onları şefkatiyle, merhametiyle kuşatsın. Bizler de yıllardır yürüdüğümüz bu yolda önceki nesillerden tevarüs ettiğimiz bu mirası sürdürmenin, dava taşını gediğine koymanın mücadelesini vermeye devam ediyoruz.

Özkan’ın konuşmasından satır başları şöyleydi:

MESELEMİZ MAKAM DEĞİL GÖNÜL KAZANMA MESELESİDİR

Meselenin mevkii-makam, mal-mülk sahibi olmaktan ziyade gönüller kazanmak olduğunun bilinciyle çalışıyoruz. İnşallah gelecekte de “hayırda yarışınız” emrini kendimize düstur edinerek bu mücadelemizi sürdürecek, bizden sonraki nesillere emaneti tevdi edeceğiz. Rabbim şahsım için bir onur, bir iftihar vesilesi olan, eşi bulunmaz bir talih olan bu yol arkadaşlığımızı daim eylesin.

16 Nisan itibariyle artık yeni Türkiye’nin kapılarının aralandığı, inşa sürecinin başladığı bir döneme girmiş bulunduk. 24 Haziran’dan sonra da bu süreci hızlandıracağımız 2023 hedeflerimize hızla yürüyeceğimiz bir sürece gireceğiz. Allah’a izni ile, milletçe hepimizi meşgul eden, yavaşlatan ve yoran birçok meseleyi yavaş yavaş hal yoluna koymaya başlayacağız

GELECEĞİMİZİN DAHA AYDINLIK OLACAK

İnşallah önümüzdeki süreç millet iradesi üzerinde hiçbir vesayet odağının kalmadığı, sivil siyasetin tahkim edildiği, bunun yeni ve sivil bir anayasa ile taçlandırıldığı çok farklı bir dönem olacak. Hepimiz elbirliği içerisinde yeni Türkiye’nin inşasına bir tuğla da ben koymalıyım düşüncesiyle hareket etmeliyiz. Ak saçlılarımızın engin tecrübesi, gençlerimizin cesaret ve enerjisiyle bu inşa sürecini inşallah başarıyla tamamlayacağız.

Ben geleceğimizin bugünlerimizden çok daha aydınlık, çok daha parlak olduğuna yürekten inanıyorum.

İSTİKLALİMİZE VE İSTİKBALİMİZE SONUNA KADAR HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Eğer siyasetçi dürüst olmazsa milletten itibar göremez. Önce biz bunun örneklerini en güzel şekilde vermemiz lazım. İstiklalimize ve istikbalimize sonuna kadar hep birlikte sahip çıkacağız. Umudumuzu asla kaybetmeyeceğiz. Çünkü bizim inancımıza göre ümitsizlik küfür alametidir. Üstat Necip Fazıl’ın dediği gibi, ‘Yarın elbet bizim, elbet bizimdir. Gün doğmuş, gün batmış ebet bizimdir.’Kardeşlerim, bizler faniyiz. Ne bu makamlar, ne bu mekânlar bize kalmayacak. Çocuklarımıza ve bizden sonraki nesillere daha güçlü, daha müreffeh, daha huzurlu bir Türkiye bırakmak istiyorsak bugün bu riskleri almak, bu fedakârlıklarda bulunmak mecburiyetindeyiz.

MÜCADELEMİZ ÜLKEMİZİN GELECEĞİ MÜCADELESİDİR

Benim mücadelem, ülkemin ve milletimin geleceği mücadelesidir. Şundan emin olunuz: Hiçbir işe karışmayan, köşesinde oturan, sadece zorunlu durumlarda kamuoyu önüne çıkan bir Milletvekili olsam, o zaman milletimin karşısına çıkacak yüzüm de olmaz. ‘Bu makama niye geldin?’ diye sorarlar. Milletvekili olurken çalışan, koşturan, terleyen bir cumhurbaşkanı olacağımızı belirtmiştik. İnşallah bundan sonra da böyle olacak. halkımızın derdi ile dertlenen, onların içinde olan bir Milletvekili olmaya devam edeceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.