enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Özkan, Anneler Gününü Kutladı

Özkan, Anneler Gününü Kutladı
12.05.2018
A+
A-

AK Parti MKYK Üyesi-Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Anneler günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Özkan mesajında şöyle konuştu:

Dünyaya geldiğimiz andan itibaren üzerimizden sevgisini, emeğini ve desteğini eksik etmeyen annelerimiz, sadece yılın bir gününde değil, her gününde sevgi, saygı ve minnet duygusuyla anacağımız en kıymetli varlığımızdır. Annelerimize olan borcumuzu ne yaparsak yapalım asla ödeyemeyiz. Ancak onların yaşamlarını kolaylaştırmak, yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil her zaman yanında olmak, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek hepimizin en önemli sorumluluğudur.

Daha dünyaya gelmeden sıcaklığını, şefkatini ve sevgisini hissettiğimiz, bizi yaşama katmak için üzerimize titreyen fedakâr annelerimiz, karşılıksız sevgisiyle besler, büyütür ve yarınlara hazırlar bizleri. Onların hoşgörüsü, merhameti, saflığı ve tecrübeleri geleceğimize ışık tutar.

Anneler, taşıdığı büyük sorumluluğun ötesinde, bu sorumluluğa canını, kalbini ve sadece kendisine özgü hislerini de katan kişidir. Dünyanın en güzel, en temiz, en masum duygusu hiç şüphesiz anneliktir.

Unutmamalıyız ki, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır.

Anneler Günü, bu sevgi ve saygının ifadesi olarak anlamlıdır. Annelerimizin aynı zamanda bir kadın olarak siyasette, ekonomide ve diğer bütün toplumsal alanlarda daha etkin olması en büyük arzumuzdur. Kadınlarımızın etkinliği demokrasi, saygı ve hoşgörü kültürümüzüde hiç kuşkusuz  geliştirecektir.

Bir Annenin çocuklarına gösterdiği fedakarlığın sınırsızlığı, aslında topluma karşı da bir fedakarlıktır. Ailenin çekirdeği olan kadın olmadan, anne olmadan, sosyal barışın ve hatta evrensel barışın korunması mümkün değildir. Aileyi aile yapan yegane gerçek, annenin cefasıdır, vefasıdır. Bu, kimsenin inkar edemeyeceği ilahi bir hakikattir. Onun için annelerimize iyi ve güzel davranmak hem dini hem de insani görevlerimizdendir. Onlara iyi davranarak saygı ve hürmette kusur etmeyerek onların  hayır dualarını almalı ve Allah’ın rızasını kazanmalıyız. Unutulmamalıdır ki: “cennet anaların ayakları altındadır”

Bu vesileyle; Fedakarlıklarla ve sabırla dünyanın en yüce görevini yerine getiren annemin ve her biri birer sevgi sembolü olan bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.