enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
27°C

Özkan, Gündemi Değerlendirdi

Özkan, Gündemi Değerlendirdi
05.02.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan Denizli’ de katıldığı bir Televizyon programında, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Denizli ziyareti sırasında katıldığı televizyon programında Türkiye’nin gündemini meşgul eden konulara değinen Özkan, AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin milli ve yerli bir mutabakatta bir araya geldiğini, bu konuda ortak çıkarlarının, ülkemizin, İstiklal ve İstikbal mücadelesinde şer odaklara karşı zafer elde edilmesi olduğunu belirtti.

”CHP oy vermiş aziz hemşerilerimizin beklentilerini asla ve asla karşılamamaktadır”

Özkan konuşmasına şöyle devam etti: “ Bizim için İstiklal ve İstikbal mücadelesi, Sayın Devlet Bahçeli’nin de açıkladığı deklerasyonda olduğu gibi, 2019’da Afrin Operasyonu ile başladığımız süpürme operasyonuna, Menbiç’te daha sonra Fırat’ın doğusunda yer alan, terör örgütlerini def ederek devam edeceğiz. Sayın Devlet Bahçeli’nin bu mücadeledeki desteği tarihi öneme sahiptir. Yarın bu ülkede kitaplar yazılırken, tarihçiler bunları not ederken, o parti bu parti diye yazmayacaklar. Milli ve yerli mutabakatın yanında kimler yer aldıysa, buna karşılık milli ve yerli mutabakatın karşısında terör örgütleri ile Türkiye düşmanları ile birlikte hareket edenler kimlerse, onlar tarihin kara sayfalarında kendilerine yer bulacaklardır. Geçmişte darbeleri destekleyerek milli iradeye karşı duranlar, 28 Şubat’ın, 27 Mayıs darbecilerin yanında yer alanlar, maalesef bugün yine aynı gayri milli tavırlarını terör örgütleri üzerinden Türkiye düşmanları üzerinden üretilen politikalara destek vererek ortaya koymaya çalışıyorlar. Denizli milliyetçi kimliği olan bir şehrimizdir. Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bir memlekettir. Denizlili hemşerilerimiz Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy verirken onun HDP ile Fetö ile birlikte yolu yürümesini asla kabul edemez. PYD, YPG gibi Türkiye düşmanlarına destek verilmesini kabul edemez. Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi’nin kendine ait bir politikası olabilir. Ancak bu politikalar Denizlili hemşerilerimizin, Cumhuriyet Halk Parti’sine oy vermiş aziz hemşerilerimizin beklentilerini asla ve asla karşılamamaktadır. Bizim milletimiz 3000 yıldan beri dünyada adaleti, huzuru egemen kalmış bir millettir. Her zaman mazlumun yanında yer almıştır.”dedi.

BU MİLLETİN EMPERYALİSTLERLE YAN YANA DURANLARLA İŞİ OLMAZ

Bu milletin emperyalistlerle, terör örgütleriyle, Türkiye ve Türk düşmanlarıyla birlikte hareket eden iradeye hiçbir zaman sahip çıkmadığını, bundan sonrada çıkmayacağını vurgulayan Özkan: Eğer ana muhalefet partililer, böyle bir beklenti içerisinde iseler, yani bir taraftan KCK, YPG, PYD bir taraftan Feto terör örgütünün, Türkiye’deki taşeronluğunu yaparak bu milletten destek alacaklarını zannediyorlarsa apaçık sapkınlık içerisindedirler. Böyle bir beklenti içerisinde iseler, sonu olmayan bir yola girmişlerdir. Çıkmaz bir yoldur, derhal dönsünler. Göreceksiniz 2019 seçimleri Türkiye’de milli ve yerli siyasetle gayri milli siyaset arasında geçecektir. Yani bu süreç, ülkenin kendi kültür ve medeniyet değerlerinden ilham alan bir anlayışla, ülkeyi yabancı ülkelere Türkiye düşmanlarına şikayet eden siyasi yaklaşım arasında çekişmeye sahne olacaktır. YPG, PYD ve PKK’ya sırtını dayayanlara zaten söylenecek sözümüz yoktur. Onlar 5000 tır dolusu silah gönderen Amerika’ya sırt dayamışlardır. HDP’liler bu ülkede, bu coğrafyada, hem Kürtlere hem Araplara hem de Türklere ihanet eden kitledir ve maalesef bu ülkenin bu coğrafyanın bugün kan ve gözyaşıyla buluşmasının da nedenidir. Allah’ın izniyle biraz önce bahsettiğimiz gibi biz bu bölgeyi temizleyeceğiz ve bu bölgede barış’ı İnşallah egemen kılacağız. Bunu yaparken de tek isteğimiz aynı meclis çatısı altında olalım olmayalım tüm partilerimizin aynı tavır ve kararlılıkla desteğini apaçık belirtmeleridir. Türkiye’nin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacı olan dönemlerden biri de bu dönemdir diye ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.