enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2586
EURO
34,7351
ALTIN
2.406,96
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Çok Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Özkan’dan Yeni Mesajı

Özkan’dan Yeni Mesajı
31.12.2017
A+
A-

Ak parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan, 2018 yılının ülkemize, bölgemize ve dünyamıza güvenlik, huzur, mutluluk ve refah getirmesini diliyorum” dedi.

Milletvekili Özkan konuşmasına şöyle devam etti:

“Öncelikle, 2018 yılının, ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını; ülkemizde ve tüm dünyada, barışa, kardeşliğe, dayanışma ve yardımlaşmaya vesile teşkil etmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Bir ve  beraber olarak, 80 milyon hep birlikte sırt sırta vererek; karşımıza çıkan badireler karşısında kenetlendik, sorunlarımıza çözümler ürettik.

2017′ nin panoroması yapılıyorsa, bu değerlendirmenin içerisinde, geçtiğimiz yüzyılda gerek hukuk, gerek siyaset, gerekse Kültür ve Medeniyet değerlerimiz içerisinde adeta bir kutup yıldızı gibi parlayan, parlayacak olan anayasa reformu niteliği taşıyan, 16 Nisan reformuna ayrı bir parantez açmak gerekmektedir.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, bu ülke halkı tarafından milli, yerli ve sivil anayasal düzenleme olarak kabul edilmiştir. Onun için, bu durumu bir demokrasi bayramı gibi kutlamamız ve önem vermemiz gerekmektedir. Bu yeni döneminin, hayırlı hizmetlerle, 2023 hedeflerimiz doğrultusunda atılacak önemli adımlarla dolu geçmesini temenni ediyorum.

“15 Temmuz darbe girişimiyse hiç şüphesiz tarihimizin en alçak terör eylemi ve işgal girişimi olarak sadece 2016’ya değil, Cumhuriyet dönemimize damgasını vurmuştur. Türkiye 80 milyon insanıyla darbe girişimi karşısında gösterdiği güçlü duruşla, bu felaketi, yeni bir dirilişe, yeni bir başlangıca çevirmeyi başarmıştır. 2015 bölücü terör örgütünün gerçek yüzünün deşifre olduğu bir yıldı. 2016’da FETÖ’ nün çirkin ve kanlı yüzünün ortaya çıktığı bir yıl oldu. 2017 de ise ülkemizin kılcal damarlarındaki Fetö temizliği büyük bir hızla devam etmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bölücü terör örgütünün üstesinden gelecek güce, imkâna ve kararlılığa sahiptir. Güvenlik güçlerimiz, hem dağları, hem de şehirleri, karış karış teröristlerden temizliyor, temizlemeye devam edecektir.

 “KUDÜS BİZİM EN NET ÇİZGİMİZDİR, DEĞİŞTİRİLEMEZ, DEĞİŞTİRİLMESİ TEKLİF DAHİ EDİLEMEZ”

Trump’ ın aldığı “ABD’nin İsrail Büyükelçiliği’ ni Kudüs’e taşıma ; yani Kudüs’ü İsrail’ in başkenti olarak tanıma kararı, bütün dünyada yeni bir kaosun fitilini ateşledi.

Buna karşılık, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ABD’nin jandarmalığı karşısında güce teslim olmayarak ve tüm insanlık adına vicdani duruş sergileyerek gerekli cevabı vermiştir.

Bildiğiniz üzere Birleşmiş Milletlerde zalim ABD ’nin “Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararı” nın hukuksuz olduğuna dair tasarı hazırlanmıştır. Bu tasarı BM’  de görüşülmüş, tasarı 128’ e karşı 9 oyla kabul edilmiştir.

Cumhurbaşkanımız ‘ ın “Kudüs bizim kırmızı çizgimizdir.” ifadesi ile sembolleşen çağrı tüm Dünya’ da karşılık bulmuş ve ABD’nin tehditlerinin, uluslararası toplumun vicdanını alt edemediğini, mahşeri vicdanın kazandığını göstermiştir. Kararın bölgesel ve küresel sonuçları ortaya çıkmış, bundan sonrada çıkmaya devam edecektir;

“ÜLKEMİZİ PARLAK BİR GELECEK BEKLİYOR”

 2017 yılında, 15 Temmuz ihanetine ve küresel ekonomideki tüm dalgalanmalara rağmen, ekonomimiz sağlam bir zemin üzerinde ilerlemeyi sürdürmüştür. Ekonomimize yönelik olarak içerden ve dışardan yapılan tüm algı operasyonlara rağmen pozitif yöndeki büyümemiz muhafaza edilmiştir

Sadece ülkemizde değil, gerek yaşadığımız coğrafya gerekse tüm dünyada yeni bir döneme geçişin sancıları yaşanıyor. Dünya’nın bütün umursamazlığına rağmen, Suriye ve Irak ve iç karışıklık olan tüm ülkelerde barışın egemen olması için elimizden geleni yaptık, yapıyoruz. Bu ülkelerden ülkemize sığınan bütün kardeşlerimize de kapılarımızı açıyor, insani, vicdani, üzerimize düşeni hakkıyla yerine getiriyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.