enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
33°C
Salı Açık
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C

Özkan,”Zafer Milletimizin Zaferidir”

Özkan,”Zafer Milletimizin Zaferidir”
25.06.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili ve MKYK Üyesi Av. Cahit Özkan 24 Haziran seçimlerinde alınan başarının ardından medya mensuplarına açıklamalarda bulundu.Özkan,”AK Parti, yüce bir medeniyetin günümüzdeki sancaktarlığına, hizmetkârlığına talip olmuş bir partidir. AK Parti, Türk milletinin binlerce yıldır kesintisiz şekilde süren devlet silsilesinin bugünkü adı olan Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatmak için gece gündüz çalışan bir partidir. 24 Haziran seçimlerinde alınan sonuç halkımızın bizlere, AK Partiye, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan güveni tecelli etmiş, büyük bir zafer elde edilmiştir ” dedi.

Özkan sözlerine şöyle devam etti:

Bürokraside, sivil toplum kuruluşlarında, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda birlikte çalıştığımız herkese teşekkür ediyorum. Böyle yol arkadaşları, dava arkadaşları, hizmet arkadaşları nasip ettiği için ne kadar hamd etsek azdır. Bugün milletin sevdalısı AK Parti’nin bir kez daha zaferini kutluyoruz. Ama AK Parti’nin davası, binlerce yıllık geçmişe sahip. AK Parti, dünyayı güneş gibi aydınlatan yüce bir medeniyetin günümüzdeki sancaktarlığına, hizmetkârlığına talip bir partidir. AK Parti, Türk milletinin binlerce yıldır kesintisiz şekilde süren devlet silsilesinin bugünkü adı olan Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatmak için gece-gündüz çalışan bir partidir.

“TÜRKİYE’Yİ 15 YILDA 3 KAT BÜYÜTTÜK”

AK Parti 1071’de Malazgirt Zaferiyle tapusuna sahip olunan Anadolu’yu ilelebet vatan ve yurt olarak muhafaza etme davasının takipçisi olan bir partidir. AK Parti, Anadolu’yu, Kudüs’ü işgal etmek üzere yola çıkan Haçlı Ordusuna adeta mezar eden Sultan Kılıçarslan’ın, bu topraklar üzerinde küçük bir boydan bir cihan devleti kuran Ertuğrul Gazi ve oğlu Osman Gazi’nin, İstanbul’un fethiyle çağ açıp çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet Han’ın, güçle diplomasinin inceliklerini birleştiren Abdülhamit Han’ın, velhasıl ecdadın mirası üzerinde inşa edilen bu ülkeyi büyütme davasını kendi davası olarak kabul etmiş bir partidir. Dava sahibi herkes gibi Türkiye’yi mamur, milleti müreffeh, bölgeyi güvenli, dünyayı huzurlu hâle getirmek için çalışıyoruz. Türkiye’yi 15 yılda 3 kat büyütmüş olmalarının, davalarına layıkıyla hizmet ettiklerinin en büyük ispatıdır.

2023 HEDEFLERİ İLE BAŞARILARI TAÇLANDIRACAĞIZ

Eğitim, sağlık, adalet, emniyet, ulaştırma, enerji, toplu konut, sosyal yardım alanlarında hayata geçirdikleri hizmetlerle milletin gönlünü kazandıklarını ve ülkeye çağ atlattık. Türkiye’yi üreten, ihraç eden, istihdam ortaya çıkartan, kaliteye yoğunlaşan, teknolojiye önem veren bir ülke olarak küresel rekabette giderek daha iddialı bir hâle getirdik. 2023 hedefleri ile inşallah bu başarıları taçlandırarak, ardından tüm güçlerini ve enerjilerini 2053 ve 2071 vizyonlarına yoğunlaştıracağız.

MİLLETİMİZİN DESTEĞİNİ HEP ARKAMIZDA HİSSETTİK

AK Parti, maziyle ati arasında kurduğu güçlü köprüyle yeniliklerin mimarı olan partidir. Sorumluluğumuz büyüktür, hamdolsun milletimizden aldığımız destekle, hepsinden önemlisi de Rabbimizin yardımıyla bu yükün altından kalkabilecek güce, imkâna, iradeye, kararlılığa sahibiz. Yeter ki nereden geldiğimizi unutmayalım, nereden durduğumuzu unutmayalım, nereye gittiğimizi unutmayalım. Biz istikametimizi şaşırmadıktan sonra önümüze çıkartılan engellerin yol açtığı sarsıntıların üstesinden gelmemiz kolaydır, hiç endişe etmeyin.

BU GÜNLERİ GÖSTEREN ALLAH’A HAMDOLSUN

AK Parti her şeyden ve hepimizden önce milletimizin partisidir. Biz bu partiyi milletimizle birlikte kurduk. Biz bu partiyi milletimizle birlikte büyüttük. Tüm icraatlarımızı milletimizle birlikte hayata geçirdik, tüm saldırıları milletimizle birlikte göğüsledik.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.