enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2142
EURO
35,0211
ALTIN
2.501,84
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Açık
28°C

Öztürk: “Denizlispor’u, Onu Seven Kişiler Yönetsin”

Geçtiğimiz haftalarda haksız yere tribün cezası alan İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk Passolig uygulaması için: “Ya bu uygulamayı adam gibi yapın, ya da kaldırın”

Öztürk: “Denizlispor’u, Onu Seven Kişiler Yönetsin”

 

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk Denizli Deda Haber’e değerlendirmelerde bulundu. Öztürk açıklamalarında Denizlispor tribünlerinde aldığı haksız cezaya da değindi. 3-5 kendini bilmez taraftar yüzünden kulübe ceza verildiğini savunan Öztürk passolig uygulamasının en baştaki amacının bu gibi durumların yaşanmaması olduğunun altını çizdi. Yaşanan bu olayla amacın dışına çıkıldığını vurgulayan Öztürk, “Passo Lig’in amacı suçun bireyselliğini ortaya çıkarabilmekti. Ama altyapının oluşturulması, kulüplere mali yüklerin oluşmasına rağmen halen tribünlerde bireysel suçluları tespit edemiyorsanız burada bir sorun vardır. Bin kişinin 5-10 kişi yüzünden cezalandırılması yanlıştır. Siz bu cezayı sadece o tribüne değil, kulübe de kesiyorsunuz. Bir sonraki maçta kulüp o bin kişiden gelecek geliri elde edemiyor. Ya bu uygulamayı adam gibi yapın, ya da kaldırın”dedi.

 

“TOP  BENİM, OYNAMIYORUM,DEMEK YANLIŞ”

Milletvekili olarak Denizlispor ile yakından ilgilenen Yasin Öztürk yaşanan kongre sürecini de değerlendirdi. Çoğunluk sağlanamadığı için 28 Eylül tarihine ertelenen kongre için esprili bir örnek veren Öztürk;” Ben bu süreci bir örnekle açıklamak isterim. Çocukluğumuzda mahallede bir tane zengin çocuğu olurdu. Top onun olduğu için yeri gelir maçı yarıda bıraktırır, yeri gelir takımı o kurardı. Denizlispor Başkanı’nın ikide bir ben oynamıyorum, ben kulübü bırakıyorum demesi kulübün ileriye dönük hedeflerinden sapmasına yol açıyor.”dedi.

“DENİZLİSPOR’U SEVEN KİŞİLERİN KULÜBÜ YÖNETMESİ GEREK”

Kulüp üyelerinin çoğunun BELTAŞ üyeleri ile doldurulmasının kulübe siyasetin karıştırıldığını iddia eden Öztürk, “Kongre süreci kulübün motivasyonu, ileriye dönük hedeflerinde karamsarlık ortamı yaratıyor. BELTAŞ üyelerinin kulüpte görev alması, siyasetin etkisi ve sporlar alakası olmayan insanların, kendini göstermek için orada bulunan insanların yönetimde yer alması kulübün geleceğini düşünen insanlar orada yer almasını önlüyor. Artık siyasilerin kulübün üzerinden vesayetini kaldırması, Denizlispor’u seven kişilerin kulübü yönetmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.