enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5282
EURO
34,8555
ALTIN
2.442,20
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

“Pamukkale’yi Tarımın Başkenti Yapacağız”

Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı Ege Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na katıldı. Pamukkale’yi tarımda bir marka haline getireceklerini ifade eden Divarcı, fuar katılımcılarını tek tek ziyaret etti.

“Pamukkale’yi Tarımın Başkenti Yapacağız”
A+
A-

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ve İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı tarım fuarını gezdi. EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen fuar katılımcıları ile bir araya gelen heyet, çiftçiliğin zorluklarını bildiklerini bu nedenle üretimin önünü açacak projelerle geldiklerini söylediler.

PAMUKKALE ÜRETECEK ÇİFTÇİMİZ KAZANACAK

Üreten Pamukkale projesi ile yola çıktıklarını ifade eden Ahmet Divarcı; “Tarıma yönelik projelerimizle geliyoruz. Çiftçimizin yaşadıkları sorunların farkındayız. Bu nedenle ‘Alım Garantili Üretim’ projemizle Pamukkaleli çiftçilerimizi tanıştıracağız. Ekim bölgelerimizin toprak ve verim özelliklerine uygun ekim döneminde alım garantisi verip çiftçilerimize mahsüllerini değerinde satmanın mutluluğu ile tanıştıracağız. Yalnızca hasat döneminde değil; ekim ve üretim döneminde de sizlerin yanında olacağız. Hedefimiz büyük. Pamukkale’nin adını tarım, turizm ve şehircilik alanlarında dünyaya duyurmak. El ele vererek Ekmeğimizi Büyütmeye var mısınız?” diye konuştu.

Fuar katılımcıları da Divarcı’nın projelerine ‘Yanındayız Başkan’ sözleri ile tam destek verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.