enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Saadet Partisi Adayları Tanıtıldı

Saadet Partisi Adayları Tanıtıldı
25.05.2018
A+
A-

Saadet Partisi Denizli Milletvekili adayları tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

24 Haziran seçimlerine az bir süre kala Saadet Partisi Denizli Milletvekili adaylarını tanıttı. Moonlight Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşmasını yapan Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Akif Kocamanoğlu, “Siyonist tehlikenin geliştirdiği projede ülkeyi idare edenler eş başkanlık yapıyor.Ülkemizi bu çıkmaza sürüklerken sanki başkası yapmış gibi şikayet ediyorlar. İktidar bu işin sorumlusudur ve siyonist emperyalistlere dostum diyerek bu kötü gidişata sebep olmuşlardır. Bugün yapılan seçimi anlatırken Denizlili Milli Mücadele’nin sembol ismi Müftü Ahmet Hulusi Efendi’den örnekler veriyorlar. Oysa o gün silahlı olan işgalciler bugün ekonomik bir işgal hareketinin içerisindeler, buna karşı milli görüş bilinci ile mücadele etmek gerekir” dedi.

İşte Saadet Partisi’nin Denizli Milletvekili Adayları;

1-Ahmet Eryılmaz

1968 Gümüşhane’de doğdu. Gümüşhane İmam Hatip Lisesi’ni ve KTÜ Gümüşhane MYO Elektrik bölümünü bitirdi.

1994 tarihinden itibaren Denizli’de ikamet etmekte ve inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir.

1999 yılından itibaren Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği’nde Denizli il yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığını yaptı. Aralık 2016’dan beri Saadet Partisi Denizli İl Başkanı olarak görev yaptı. Evli ve 3 çocuk babası.

2-Taner İzgi

1972’de Van’ın Erciş ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Denizli’de tamamladı. Selçuk Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. Şu an mimar olarak kendi işini yapmakta olup; 8 yıl Denizli Vanlılar Derneği’nin Başkanlığı’nı yaptı.

2011- 2012  yıllarında Has Parti Denizli İl Başkanlığı görevini yürüttü. 2009- 2010 yılları arasında ise Saadet Parti Denizli İl Başkanlığı görevini yürüttü. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

3-Sevil Aktaş

1977 yılında İsviçre’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Çorum’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde öğrenimine devam etmektedir. 1998 – 2000 yıllarında Milli Gençlik Vakfı Üniversite Başkanlığı, 2003- 2012 Anadolu Gençlik Derneği Denizli Hanım Komisyonu Başkanlığı, 2012- 2014 AGD Genel Merkez Bölge Sorumluluğu, 2015- 2018 Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanlığı’nı yürütmektedir. Evli ve 4 çocuk annesidir.

4-Abdulah Özeren

1980 yılında Burdur, Gölhisar’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gölhisar’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 13 yıldır Denizli’de avukatlık yapmakta olup; AGD’nin ve Saadet Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev yapmaktadır.

5-Halil İbrahim Varol

Öğrencilik yıllarından itibaren Milli Görüş Hareketi içerisinde yer aldı. 2014- 2016 yılları arasında Denizli İl Başkanlığı görevini yaptı. Şu an da Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmakta ve serbest avukat olarak çalışmaktadır.

6-Mehmet Ali Sezer

1985 yılında Denizli’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Denizli’de tamamladıktan sonra Marmara Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. 2010 yılından itibaren İstanbul’da avukatlık yapmaktadır. AGD Üsküdar İlçe Yönetim Kurulu ve Saadet Partisi Üsküdar İlçe Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. Şu anda Hukuki Araştırma Derneği (HUDER) İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu üyesidir.

7-Mehmet Said Topuz

1995 yılında Kocaeli’nin İzmit ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Şu anda PAÜ Makine Mühendisliği öğrencisi olup; üniversite hayatı içerisinde yurtdışında İngilizce eğitimini aldı. Anadolu Gençlik Derneği Üniversite Komisyon Başkanlığı görevini yürütmektedir.

8-Kudret İlhan

1990 yılında Denizli’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Denizli’de tamamladı. Anadolu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ne devam etmekte olup; ticaretle uğraşmakta. Saadet Partisi Denizli Yönetim Kurulu üyesidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.