enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2514
EURO
35,0774
ALTIN
2.468,56
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
34°C

Saadet Partisi Cumhurbaşkanı Adayını Tanıttı

Saadet Partisi Cumhurbaşkanı Adayını Tanıttı
02.05.2018
A+
A-

Saadet Partisi Denizli İl Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu’nu tanıtmak ve yaklaşan erken seçimlerle ilgili olarak açıklama yapmak için Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda basın açıklaması gerçekleştirdi.

 Basın açıklamasına; Saadet Partisi Denizli İl Başkanı  Ahmet Eryılmaz ve partililer katıldı.“Ülke olarak seçime gidiyoruz. 24 Haziran 2018 tarihinde hem Cumhur Başkanlığı seçimi hem de 27. Dönem Milletvekilliği seçimi yapılacak. Öncelikle her iki seçimin de hayırlı olmasını diliyoruz” diyen Başkan Eryılmaz, “Bu kadar acil bir seçim kararının alınmasındaki en önemli sebep: Saadet Partisi’nin yükselişi Muhalefet partilerinin hazırlıksız yakalanması. Ancak bu hesap tutmayacak. Seçim öncesinde Saadet Partisinin yükselişi daha da sürecek. Seçime hazırlık hususunda ise, Saadet Partisi olarak bunun hazırlıklarını yaptık. Çünkü baskın bir seçimin olacağını biliyorduk. Seçimin baskın olmasından çok da rahatsız değiliz. Seçimin adil olmayan şartlarda yapılmasından rahatsızız. Adil olmayan yanları nelerdir?  Şöyle ki; Seçim Barajının kaldırılmaması. Hazine yardımının sadece mecliste grubu bulunan partilere verilmesi. Saadet Partisi ve diğerlerinin bundan mahrum bırakılması. TRT de dahil olmak üzere medyanın iktidar partisinin 7/24 propagandasını yapması. Tarafsızlığını yitirmesi. Yine iktidar partisi AKP’nin kamu imkanlarını kullanarak seçim çalışması yapması. Bütün bu gayri adil şartlara rağmen Saadet Partisi olarak hem Cumhur Başkanlığı seçimine kendi adayımızla gireceğiz hem de Milletvekilliği seçimine katılacağız. Ve inşallah seçimin kazananı olacağız. Saadet Partisi olarak Cumhur Başkanı adayımızı belirledik. Genel başkanımız Bilge Başkan Temel Karamollaoğlu Saadet Partimizin Cumhur Başkanı adayı olarak belirlenmiştir. Milletimiz için hayırlı olsun” dedi. Başkan Eryılmaz, sözlerine şu şekilde devam etti:

”Sayın Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun, Cumhurbaşkanlığı seçiminde de ilgi odağı olacak ve inşallah en güzel neticeyi alacaktır”

“Bilgeliği ve nezaketiyle Yapıcı üslubu ve ilkeli duruşuyla Ülke meselelerine, problemlerine vukufiyeti ve çözüm önerileriyle Kucaklayıcı ve yapıcı tavrıyla Devlet ve yöneticilik tecrübeleriyle Son bir yıldır milletimizin her kesiminden insanın büyük bir ilgi ve teveccüh gösterdiği Sayın Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun, Cumhurbaşkanlığı seçiminde de ilgi odağı olacak ve inşallah en güzel neticeyi alacaktır. Bundan sonra kanun gereği ve seçim takvimi içerisinde Saadet Partisi olarak; Cumhur Başkanlığı adaylığı için gerekli olan 100.000 imza çalışması başlatacağız. 4 Mayıs Cuma günü saat 08.00’de başlayıp 9 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de imza toplama süresi olarak YSK tarafından belirlendi. 6 gün, Cumartesi-Pazar da dahil olmak üzere sabah 08.00 ve akşam 20.00 ‘ye kadar imza verme süresi devam edecektir. Hiçbir parti ayırımı gözetmeksizin, Denizli’mizde ikamet eden herkesi Cumhur Başkanı adayımız Sayın Temel Karamollaoğlu için imza vermeye davet ediyoruz. İmzalar, ikamet ettiği ilçenin ilçe seçim kurulunda alınacaktır. 18 yaşını doldurup seçmen olan herkes, sivil-memur nüfus cüzdanlarıyla birlikte bağlı bulunduğu ilçe seçim kuruluna giderek imza verebilecek. İmza attığına dair kendilerine belge verilecek.

”Bu tablo gösteriyor ki, siyasetin de medyanın da toplumun da bu seçimdeki ilk görevi bu kutuplaşmayı önlemektir”

Saadet Partisi olarak şimdiden ilgi gösteren, imza verecek olan bütün Denizlili hemşerilerimize teşekkür ederiz. Sadece imzalarıyla değil gerek Cumhur Başkanlığı gerekse Milletvekilliği seçimlerine verecekleri oylarla Türkiye’nin geleceği adına tarihi bir sorumluluğu yerine getireceklerine inanıyoruz. Çünkü; Ülke olarak büyük problemlerle karşı karşıyayız. AKP iktidarının mevcut politikalarıyla ve yönetim anlayışıyla bu problemleri çözmesi mümkün değildir. Bırakın bu problemleri çözmeyi, yeni yeni problemlerle karşı karşıya gelmemiz kaçınılmaz hale gelir. Son olarak bu seçim sürecinin sükûnet içerisinde geçmesi adına çağrıda bulunmak istiyoruz. Toplumu kutuplaştırmayalım. Yapılan araştırmaya göre; İnsanımızın %74’ü kendisini uzak hissettikleri partinin taraftarlarından biriyle iş yapmak istemiyor. %70’i komşu olmak istemiyor. %68’i çocuklarının, çocuklarıyla oynamasını dahi istemiyor. Bu tablo gösteriyor ki, siyasetin de medyanın da toplumun da bu seçimdeki ilk görevi bu kutuplaşmayı önlemektir. Şahısların değil, İlkelerin mücadelesini verelim. Herkes üslubuna dikkat etmeli. Birbirimizi suçlamak, yaftalamak yerine projelerimizi anlatalım. Bu ülke için ve millet için ne yapacağımızı anlatalım.

”Küfür ve hakaretten sakınalım”

Öfkeyle, nefretle değil sağduyu ve nezaketle hareket edelim. Düşünerek karar verelim. Küfür ve hakaretten sakınalım. Birbirimizi düşman olarak değil rakip olarak değerlendirelim. Hak ve hukuka riayet edelim. 24 Haziran seçimlerine Saadet Partisi olarak hazırız! Söz aziz milletimizde! İnşallah 24 Haziran sabahı yeni bir güne, yeni bir döneme, yeni bir Türkiye’ye uyanacağız. Bu yeni dönemde nefret değil, kardeşlik büyüteceğiz. Kin ve öfke değil, merhamet büyüteceğiz. Düşmanlarımızın değil, dostlarımızın sayısını arttıracağız. İnşallah yapılacak olan Cumhur Başkanlığı ve Milletvekilliği seçimi milletimiz için hayırla neticelenir”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.