enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Şahin Tin Kılıçdaroğlu’nun Söylemlerini Kabul Etmiyor

Şahin Tin Kılıçdaroğlu’nun Söylemlerini Kabul Etmiyor
08.08.2017
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin,  CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Alman Focus Dergisine yaptığı açıklamada söylediği sözleri skandal olarak nitelendirdi. Şahin Tin; “Türkiye’de can ve mal güvenliğinin bulunmadığını söylemek hiçbir kimsenin haddine değildir, hele hele ana muhalefet partisi genel başkanı olan bir zatın bu sözleri sarf etmesi büyük bir garabettir” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin,  CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Alman Focus Dergisine verdiği röportajda söylediği sözlere sert bir dille tepki gösterdi. Türkiye’de can ve mal güvenliğinin bulunmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının kabul edilebilir yanının bulunmadığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan göndermek için her yolu mubah gören anlayış millet iradesine ihanet içindedir” dedi.

Şahin Tin; “Avrupa’ya ülkesini şikâyet edenler sanırım hangi ülkenin evladı olduğunu ve hangi dili kullanması gerektiğini yine unuttu. Batı’nın gözüne girmek için zaman zaman terör dilini bile kullanmaktan çekinmeyenler, bugün ülkemizin güvenliği ile ilgili söyledikleri sözlerle, Anadolu’nun değerlerini ve bu milleti yok saymaktadır. Millet iradesiyle seçilmiş hükümetleri iktidardan göndermek için her yola tevessül edenler, milletin tokadını her seçimde nasıl yedilerse yine 2019 seçimlerinde de yemeye mahkûmdur. Milli değerlerimizi kirli sözlerle karalamaya kimsenin hakkının olmadığı açıkça bilinmelidir. Kılıçdaroğlu önce hangi ülkeye hizmet etmek istediğine karar vermeli. Yurtdışında ülkesini kötüleyip güvenli değil diyerek Türkiye ye gelecek turistlerinde gelmesini engellemek ülkemiz ekonomisine de zarar vermektedir. Böyle bir muhalefet anlayışı üçüncü dünya ülkelerinde bile yok” dedi.

 Anadolu’yu yok sayarak iktidar olunmaz

 Milletvekili Şahin Tin; “Elini kolunu sallaya sallaya günlerce yollarda güvenilir bir şekilde yürüyenler nasıl oluyor da bugün güvensizlikten dem vurarak Türkiye Cumhuriyeti Devletine, kendi ülkesine saldırıyor anlamak mümkün değil. Kılıçdaroğlu Türkiye’de iktidar olmanın yolunun milletten geçtiğini hala anlayabilmiş değil. Hala Almanya gibi Batı ülkelerinden destek alarak iktidar olacağını düşünüyor. Ancak Kılıçdaroğlu bu milleti yok sayarak iktidar olunamayacağını anlamak zorunda. Almanya’ya giderek Batı’nın akıl tüccarlarına 2019 seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan devirme sözü verme cüreti gösteren bir ana muhalefetin kendi seçmen kitlesinin iradesine bile saygısının olmadığı apaçık ortadadır. Bu milletin iradesine gölge düşürecek bir cümleyi bile her kim kullanmaya cesaret ederse etsin kabul etmemiz asla mümkün değildir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.