enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2916
EURO
34,8081
ALTIN
2.406,67
BIST
10.215,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Sancar ‘Atlet’ Polemiğini Değerlendirdi

Sancar ‘Atlet’ Polemiğini Değerlendirdi
26.08.2017
A+
A-

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Adalet Yürüyüşü’ esnasında karavadan yemek yerken çekilen atletli fotoğrafı Türkiye gündemini korurken, CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.”Sancar genel başkanımızın o görüntüsü, son derece sade ve mütevazı ve bir Türk vatandaşı olduğunu gösterir”dedi.

 

Cumhuriyet Halk Parti Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Adalet Yürüyüşü’ esnasında karavanında çekilen atletli görüntüleri Türkiye gündeminde kendine büyük yer buldu. Siyasetçiler tarafından tek tek yorumlanan görüntüye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan;””Birisi sözde Adalet Yürüyüşü yapıyor. Arada sırada karavana oturup atletle yemek yiyor. Bugün de baktım bir gazete başlık atmış ‘vatandaş filanca’ diye. Bu benim vatandaşıma hakarettir. Benim vatandaşım bir gazeteciyi çağıracak beni böyle çek diyecek. Ondan sonra da ben Atatürk’ün partisinin başıyım. Atatürk’ü böyle atletle yemek yerken görüp de resim çektirdiğine şahit oldun mu? Böyle bir şey var mı? Bunlar trajikomik görüntüler. Onlar bu görüntülerle zavallı hale düşüyorlar. Milletim ona gereken dersi verdi yine verecek” ifadelerini kullanmıştı.

 

Sancar Kılıçdaroğlu’nu savundu

CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun görüntülerini değerlendirdi. Sancar;” Genel başkanımızın görüntüleri onun geçmişten bu yana bildiğimiz, son derece sade, mütevazi, ve normal, Türkiye’de yaşayan her vatandaşın görüntüsüdür.”dedi.

Medyaya sunulmamıştır

Toeman Sancar Kılıçdaroğlu’nun görüntülerinin medyaya sunulduğu iddiasını cevap verdi. Sancar;” Bunun medyaya sunulması gibi bir durum yoktur. Sosyal bir paylaşımdır. Başkanımızın doğal duruşu basına yansımıştır. Biz kendisini tanıdığımız için normal hali olduğunu biliyoruz”dedi.

”İktidar partisini anlayabilmiş değiliz”

Kılıçdaroğlu’na AK Parti tarafından gelen eleştirilere değinen Sancar;” Bu konun iktidar partisi genel başkanı tarafından agresif bir şekilde yargılanmasını anlayabilmiş değiliz.”dedi.

Denizli’de geçtiğimiz günlerde Bakan beyin kızının düğünü için, Denizli’ye gelen korumaların, güvenliklerin, araçların, kapanan yolların ve polislerin haddi hesabı yok. Böyle şahşahalı görüntülerden rahatsız olmuyoruz da, bir gariban anadolu çocuğunun çıkıp atleti ile yemek yemesinden mi rahatsız oluyoruz. Buradaki mesaj açıktır ben bir millet vekiliyim, partimin genel başkanıyım ama evimde bir aile reisiyim mesajı vardır”dedi.

Sancar Tutuklanma İddilarını açıkladı

Teoman Sancar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tutuklanma iddialarına açıklık getirdi. Sancar;” Tutuklanma mesajı Sayın Genel Başkanımızın değildir. Hükümet yetkililerinin suç işliyorsun, terörü över gibi konuşuyorsun, mesajlarınız var gibi söylemlerle aba altından sopa göstermeleri ile Sayın Kılıçdaroğlu’da bunu açıklıkla ben adalete inanıyoru ve istiyorum demiştir. Ama kumpaslarla benide bir yerlere atmaya çalışıyorsanız kimseden korkum yok demiştir.”dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tutuklama için ‘bizim gündemimizde yok’ açıklamasına bir tutuklama Cumhurbaşkanı’nın gündeminde olamayacağını belirten Sancar;” Eğer zaten bu sizin elinizde ise hayret ve endişe verici”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.