enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4549
EURO
34,7484
ALTIN
2.421,87
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C

Sancar İl Başkanlığı İçin Kararını Verdi

Sancar İl Başkanlığı İçin Kararını Verdi
13.12.2017
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki kongre süreci ilçe seçimlerinin ardından 30 Aralıkta yapılacak il kongresi ile devam edecek.

Kulislere bugün düşen bir haber ise kongre öncesi bomba etkisi yarattı. Mevcut il başkanı Teoman Sancar’ın yeni dönemde aday olmayacağı ve adı adaylık için geçen 23. dönem milletvekili Ali Rıza Ertemur’u destekleyeceği iddiası tüm dengeleri değiştirdi.

Diğer adaylara da söyleyecek

Sancar’ın partide tek adaylı kongrelerin daha faydalı olduğunu düşündüğü için böyle bir karar aldığı ve adı adaylık için geçen diğer iki partili Bülent Nuri Çavuşoğlu ile Halis Ödel’e de bu yönde telkinde bulunacağı gelen bilgiler arasında. Oluşan yeni konjonktürde Ali Rıza Ertemur’un başkanlığına kesin gözü ile bakılıyor.

”Elimden gelen desteği sunacağım”

Sancar’ın yakın çevresine “Partimize hizmet etmek için makam ve mevkilere ihtiyaç yoktur. En büyük makam zaten CHP üyesi olmaktır. Önümüzdeki dönemde üye olarak partime hizmet etmeye devam edeceğim. 2 yıl boyunca onurla ve gururla yürüttüğüm il başkanlığını yeni dönemde yürütecek arkadaşıma şimdiden başarılar dilerim ve elimden gelen desteği sunacağım” dediği belirtiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.