enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3423
EURO
34,7824
ALTIN
2.388,82
BIST
10.263,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
20°C
Denizli
20°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

Sancar;”Adalet ile Sorunu Olan Herkes Kurultaya Katılsın”

Sancar;”Adalet ile Sorunu Olan Herkes Kurultaya Katılsın”
23.08.2017
A+
A-

CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar 26-29 Ağustos’ta Çanakkale’de gerçekleştirilecek olan ‘Adalet Kurultayı” hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Parti Denizli İl Başkanı Teoman Sancar Denizlidedahaber.com ve Aynahaber.net’ verdiği röportajda ‘Adalet Yürüyüşü’nden sonra gerçekleştirilecek olan ‘Adalet Kurultayı’ ile adalet arayışlarının devam edeceğini belirtti.Sancar”Adalet Kurultayı 15 Haziran’da Ankara’da başlayan ve 11 Temmuz’da İstanbul’da sona eren, ”Adalet Yürüyüşü’nün devamdır. Adalet yürüyüşüne Türkiye’nin birçok yerinden vatandaşlarımızın katıldığı, adalet arandığı bir yürüyüştü”dedi.

”Bu yürüyüş ve kurultay, rozetlerin çıkarıldığı adalet arandığı bir davadır”

CHP İl Başkanı Sancar gerçekleştirilen Adalet Yürüyüşü’nün ve gerçekleştirilecek olan Adalet Kurultayı’nın bir siyasi partinin logosunun altında gerçekleşmediğine değindi. Sancar;”Adalet Yürüşü ve Kurultayı, Türkiye’de bir milliyetçilik,bir Atatürkçülük ve adalet ve özgürlük kurgusundan yola çıkarak gerçekleştiriyor. Adalet yürüyüşünde Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başından sonuna kadar duruşundan ve yürüyüşünden taviz vermedi. Bu yürüyüşün ardından bu kurultayın yapılması şu demektir, CHP’nin bu faaliyetleri Türkiye’de adalet tesis edilene kadar devam edecek”dedi.

”Adaletteki eksikleri vurguladığınız da adalet tesis edilir”

Kurultayın gerçekleştirilmesinde Türkiye’de adalet ile sorun yaşayan herkesin bu kurultay ile derdini dile getireceğini vurgulayan Sancar;” Biz Adalet Yürüyüşünü yaptık mesajımızı verdik diye kenara çekilelim demek yok. İstanbul’daki mitingten sonra,dünyada ses getiren mitingten sonra bu kurultayda, sadece CHP’den değil tüm siyasi partiden vatandaşlarımız bulunacaktır.Adalet herkes için gerekli.

”Adalet Kurultayı 8 Madde üzerinde gerçekleşecek”

Teoman Sancar Çanakkale’de gerçekleştirilecek olan Adalet Kurultayı’nda 8 ana madde üzerinde durulacağını belirtti. Kurultayda mahkemede adalet, devlette adalet, seçimde adalet, geçimde adalet, inançta adalet,eğitimde adalet, yaşamda adalet ve medyada adaletin tesis edilmesi için çaba gösterileceğini belirtti.

”Bizlerde Orada olacağız”

Sancar Denizli olarak gerçekleştirilecek kurultaya katılacaklarını belirtti. Sancar;” Çanakkale’de gerçekleştirilecek kurultaya Denizli il örgütü olarak kadınlarımızın ve gençlerimizin ağırlık olduğu bir grup ile katılacağız. Sadece il örgütünden değil, adaletle ilgili kim sorun yaşıyorsa bizlere katılabilir”dedi.

”Hafıza Sokağında Terör Örgütü Liderine Düzülen Övgüleri Koyardım”

CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar Çanakkale’de gerçekleştirilecek Adalet Kurultayı’nda bulunacak olan Hafıza Sokağına ne koyacağını açıkladı. Sancar;”Bundan 4-5 sene önce Denizli’de gerçekleştirilen Türkçe Olimpiyatlarında 15 Temmuz gecesi 249 vatandaşımızı şehit eden terör örgütü lideri(Fettullah Gülen) ne övgüler yağdırıldığını koymak isterim. Bu tablo ülkede adaletin herkese lazım olduğunu gösteriyor”dedi.

CHP Denizli İl Başkanı Teoman Sancar ile gerçekleştirilen röportajın tamamını haber videosundan izleyebilirsiniz!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.