enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Sancar’dan Atlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’yı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Sancar’dan Atlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
A+
A-

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, “Bölgemizi kalkındırmak ve büyütmek adına her alanda maksimum seviyede başarıyı hedefliyoruz. Parti örgütlerimiz öncülüğünde bizlerde Denizli’nin en önemli ilçe belediyelerinden biri olma özelliğimizden dolayı istişare içerisinde, ele ele gönül gönüle olarak, özveri ve fedakârlıkla işlerimizi yürüterek gelişim ve büyüme süreci için yapılması gereken ne varsa onu yapmaya gayret edeceğiz” ifadesini kullandı.

‘DENİZLİMİZE KARŞI SORUMLULUĞUMUZ VE HÜKÜMLÜLÜĞÜMÜZ AĞIR VE BÜYÜKTÜR’

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’ya yeni görevinde başarılar dileyen CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar ise, “Belediye başkanlarımızın milletimizden aldığı bu sorumluluğu yerine getirme noktasında elinden gelen gayreti, çabayı göstereceğinden en ufak şüphem yok. Denizlimize karşı sorumluluğumuz ve hükümlülüğümüz ağır ve büyüktür. Bizler takım halinde, gerek Merkezefendi gerek diğer ilçe belediye başkanlarımızla birlikte Denizli ve ilçelerimizi mazisine layık istikbale hazırlama noktasında el birliği ile bir takım oyunu içerisinde ileriye taşıma gayreti ve çabası içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

Ziyarete Babadağ İlçe Başkanı Mehmet Altınöz, belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri de katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.