enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2586
EURO
34,7351
ALTIN
2.406,96
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Çok Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Sarıgül, Denizli’deki Ege Bölge Toplantısı’nda konuştu:”AK Parti yorulmuştur, ampulleri değiştirmenin zamanı geldi”

Türkiye Değişim Partisi(TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül 4. kez Denizli’ye geldi. Şehirde gerçekleştirilen Ege Bölge Toplantısı’nda konuşan Sarıgül, il başkanlarına çalışın mesajı vererek; “İl başkanı gece beni uykumdan uyandırmıyorsa bana lazım değil. Bana koşan, coşan ve coşturan il başkanı lazım.”dedi. Sarıgül, AK Parti iktidarının değişmesi gerektiğini belirterek;” AK Parti iktidarının devam etmesi yoksulluğun, pahalılığın ve sefaletin devam etmesidir. AK Parti yorulmuştur. Rahmetli Ecevit’e atılan kasa ile gelmiştir. Bugün elektrik zamları ile gidecekler. Elektrik AK Parti’ye çarptı. Türkiye böyle bir iktidarı taşıyamaz. Biz AK Parti’den iktidarın mührünü almaya geliyoruz. Ampulleri değiştirmenin zamanı geldi.”dedi.

Sarıgül, Denizli’deki Ege Bölge Toplantısı’nda konuştu:”AK Parti yorulmuştur, ampulleri değiştirmenin zamanı geldi”

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Denizli’ye 4. Kez geldi. Sarıgül, esnaf ziyaretinde bulunduğu Denizli’de Cuma namazını kıldı. Ardından Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda Ege Bölge toplantısına katılan Sarıgül, partililere seslendi. Toplantıya ev sahibi TDP İl Başkanı Orçun Sarıhan, parti yöneticilerinin yanı sıra Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım ve DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar katıldı.

SARIHAN:”OK YAYDAN ÇIKMIŞTIR”

Ege Bölge Toplantısı’na ev sahipliği yapan TDP Denizli İl Başkanı Orçun Sarıhan açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Sarıhan;”20 Aralık 2020’de soğuk bir kış günü tüm Türkiye’nin içini ısıtan güneş gibi partimizi kurduk. Çok kısa zamanda teşkilatlanmamızı bitirdik ve büyük kurultayımızı yaptık.  Hiçbir şey bu kadar zor, inşalarımızı bunaltmamıştı, hiçbir şey bu kadar kökten bozulmamıştı. Çünkü son 10 yıldır siyasetin dili iyice kirlendi. Bu vatandaşlarımıza yansıyor. Şimdi siyasetin dilini değiştirmek için Türkiye Değişim Partisi var. Bugün ekonomik buhran vatandaşlarımızın sırtına binmiş durumda. Dediğim gibi hiçbir şey bu kadar bozulmamıştı. Ben yaptım oldu devri artık bitmeli. Türkiye’de bir değişim şart. Bunun için bir lider şart o da burada. Kapılarımız bayrak bütünlüğünü benimseyen tüm yurttaşlarımıza açıktır.  Sevgi dilinin hakim olduğu, ekonomik milliyetçilik kavramı ile muhasır medeniyetler arasına girmek hedefimi olacaktır. Bunları gerçekleştirecek yürek, kadro ve lider burada vardır. Artık ok yaydan çıkmıştır.”dedi.

‘CAMİLERİMİZ DE CEM EVLERİMİZDE, RAMAZAN AYI DA MUHARREM AYI DA BİZİM’

Toplantıda konuşan Genel Başkan Sarıgül sözlerine;” Dün harekettik bugün bereketiz. Çıktığımız bu iktidar yolunda sizlere eşlik etmekten onur duyuyorum. Türkiye kötü gidişattan memnun değil. Türkiye’nin dört bir köşesindeki vatanseverler olarak bir araya geldik ve böyle gitmez dedik. Halkımız mutlu, devletimiz güçlü olsun diye yollardayız. Her vatandaşımızın yiyecek aşı, başını sokacağı yuvası olsun diye yollardayız. Türkiye Değişim Partisi’nin ana fikri; ‘Camilerimiz de Cem Evlerimizde, Ramazan ayı da Muharrem ayı da bizim”diye başladı.

İTTİFAK ORTAKLARINI AÇIKLADI

Sarıgül;”TDP olarak salon siyasetlerine, elitlerin ve baronların hegomonyasına son vermek için yollardayız. Biz onlardan değiliz. 1 yılda ülkemizin yüzde 80’ninde teşkilatlandık. Şimdi ağacımızı büyütüyoruz.  O ağaç büyümeli gölgesinde herkes bulunmalı. Bize ittifak ortaklarınız kim diye soruyorlar. Denizli’den söylüyorum TDP’nin ittifak ortakları emekliler, emekçiler, EYT’liler, esnaflar, kadro bekleyenler, 3600 ek göster bekleyenler, öğretmenler, sanatçılar, kuryeler, taksiciler, kombisini açamayanlarla, çocuklarına et, süt almak için mücadele edenlerle, evladına harçlık veremeyen babayla, kepenk kapatan esnafla, KYK borcunu ödeyemeyen öğrenciyle, çiftçilerdir. “ifadelerini konuştu.

İL BAŞKANLARINA NET MESAJ:” BANA KOŞAN, COŞAN VE COŞTURAN İL BAŞKANI LAZIM”

Parti teşkilatına ve il başkanlarına mesaj veren Sarıgül;”TDP olarak tüm evlere ulaşmalıyız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamalıyız. Türkiye’de kötü bir alışkanlık var. Arkadaşlarım o alışkanlığı TDP’ye taşımayın. Bir tane esnafın yanına gidiyorlar, Twitter’a, Instagram’a bir şey koyuyorlar. Ben çalışıyorum diyorlar. Bizim partimizde bu olursa ben yutmam. Bir il başkanı günde 20 telefon göndermiyorsa olmaz öyle şey. Ben teşkilatın içinden geliyorum. Partimize üye kaydetmeye ağırlık vereceğiz. Pazartesi’den itibaren tüm il başkanları kaç üye kaydı yaptığını genel merkeze gönderecek. Genel merkezimiz o üyeleri arayacak ‘hoş geldin’ diyecek. Siyaset statik bir şey değil. Siyaset her zaman koşan, coşturan ve enerjik yapıdır. Sizin karşınızda sanmayın ki genel başkan var. Ben gençlik kolu başkanı gibiyim. Isparta’da elektrik kesildi benim anında orada olmam lazım. İl başkanı gece beni uykumdan uyandırmıyorsa bana lazım değil. Bana koşan, coşan ve coşturan il başkanı lazım.  Benim teşkilatlarda yapmadığım görev kalmadı. Sizden istediğim bir görev var. Onu hallediverin işte. Biz partimizi kurarken başbakanlık hedefiyle başladık. Kişilerin ve partilerin hayat hakkı verdiği mücadele kadardır. Siyasette pes etmek yoktur. Tarih pes edenleri değil, dik duranları yazar. Siyaset maratondur. Azminiz ve nefesiniz varsa sona ulaşırsınız. Tüm arkadaşlarımız belediye başkanı, milletvekili, bakan olmak istiyor. Bunu görüyorum. Ben de sizlere diyorum ki,’Er geç iktidar olacağız ama çok geç değil’ diye konuştu.

EKONOMİK MİLLİYETÇİLİK NEDİR?

Partinin temel politikalarından ‘Ekonomik Milliyetçilik’ hakkında konuşan Sarıgül;”Türkiye’mizin kurtuluşu ekonomik milliyetçilikte yatıyor. Ekonomik milliyetçilik nedir? Tarıma önem vermektir. ABD, Rusya, Kanada çiftçisine değil, Anadolu çiftçisine önem vermektir. Çayımıza, fındığımıza, üzümümüze sahip çıkmaktır. Güneydoğu’da çitçiler tütün ekemiyor. ABD izin vermiyor.  Trakya’da şeker pancarı ekilemiyor. Avrupa kota koymuş. TDP iktidarında bunların kararını Türkiye Cumhuriyeti Parlamentosu karar verecek. Ekonomik milliyetçilik Türk markalarını değerli kılmaktır. Ekonomik milliyetçiliği ABD’nin, İsrail’in, Yunanistan’ın planıyla bize unutturdular. Biz bunu hatırlatacağız.”dedi.

“AMPULLERİ DEĞİŞTİRMENİN ZAMANI GELDİ”

İktidar değişimi gerektiğini vurgulayan Sarıgül;”Türkiye’de 84 milyon fakirlik çekiyor, 84 kişi zenginlik yaşıyor. Bu ülkede doymayan fakirler değil, zenginler. Ama bu devran böyle sürmez. AK Parti iktidarının devam etmesi yoksulluğun, pahalılığın ve sefaletin devam etmesidir. Esnafların kepenk kapatmasıdır. AK Parti yorulmuştur. Rahmetli Ecevit’e atılan kasa ile gelmiştir. Bugün elektrik zamları ile gidecekler. Elektrik AK Parti’ye çarptı. Türkiye böyle bir iktidarı taşıyamaz. Biz AK Parti’den iktidarın mührünü almaya geliyoruz. Ampulleri değiştirmenin zamanı geldi.”şeklinde konuştu.

HABER: ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.