enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5910
EURO
35,0035
ALTIN
2.452,35
BIST
9.790,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Açık
26°C

Seçime Sayılı Günler Kala Yıldız Çalışmalarına Son Sürat Devam Ediyor

Seçime Sayılı Günler Kala Yıldız Çalışmalarına Son Sürat Devam Ediyor
19.06.2018
A+
A-

AK Parti Denizli Milletvekili Aday Ahmet Yıldız, ekonomik vaatleri ve yerli otomobilin Denizli’ye katkısını değerlendirdi.

Denizli siyasetinin etkin isimlerinden biri olan Ahmet Yıldız, katıldığı televizyon programında pek çok alana dair merak edilenleri yanıtladı. Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldız, Merkezefendi Kaymakamlığı’nı, DSİ Müdürlüğü’nü, İŞKUR İl Müdürlüğü’nü, Muharib Gaziler Derneği’ni, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u ziyaret etti.

Ekonomik Anlayışım: İşler Bir Ekonomik Ortam Yaratmaktır

Ahmet Yıldız, İŞKUR İl Müdürlüğü ziyaretinden

Yıldız, seçmenlere verilen ekonomik vaatlerin iyice analiz edilip o şekilde verilmesi gerektiğinin altını çizdi ve ekonomik anlaşını, “Benim ekonomi anlayışım şudur: vatandaşa vaat edilecek olan esasen işler bir ekonomik ortam yaratmaktır. Yatırımcıya cazip gelen, işçiye iş güvencesi veren, dünyayı takip eden, Ar-Ge’si ile iş barışıyla ekonomik gelişmeye müsait bir ortam yaratmaktır. 24 Ocak kararıyla ihracata dayalı liberal sisteme geçiş başlamıştı. Devletimizin zaman zaman hataları, ihmalleri olsa da bu yönde ilerlediğini biliyoruz. İşte dünyada yabancı yatırımcılar size yatırım yapacaksa ve o ülke ile ilgili bir karar verecekse verdiğiniz vaatlere değil bunlara bakar. Hukuk ne kadar işliyor yani ekonomik yatırım yaptığınızda başınıza ne gelir, aldığınız borç ödeniyor mu, siyasi kararlar demokrasi içinde alınıyor mu bunlara bakılır. Dolaştığım yerlerde bana sorular geliyor açıkcası ben emin olmadığım konularda vaatlerde bulunmuyorum” şeklinde açıkladı.

Ahmet Yıldız, DSİ Müdürlüğü ziyaretinden

Çardak Belediyesi’nin Talebi Gerçekleşebilir

Yerli otomobil üretiminde Denizli’nin bir firmasının da dahil olmasının üzerine Denizli’nin gelişmesine ayrıca bir katkı sunacağına değinen Yıldız, “Özel sektörümüzün yerli otomobil işine çok önceden cesaret edilmesi gerekirdi. Çünkü Türkiye’de çok uzun yıllardır patentle otomobil üretimi yapan firmalar var. Keşke bunlar buna daha önceden cesaret etseydi, etmeyince şimdi Tayyip beyin şahsında devletimiz buna öncülük ediyor. Sayın Zorlu’nun da bu işe talip olması ve içerisinde yer alması bizim için tabiki gurur verici ve güven verici. Çünkü bugüne kadar atıldığı her sektörde başarılı olmuş bir grup. Otomobil işi öyle bir şey ki benim görev yaptığım her yerde hemen hemen yabancı araba firmalarının Türkiye’de. Bosna’da, Afrika’da parça ürettirdiğini gördüm. Denizli’nin de birikimi, deneyimi ve bu konuda Ahmet beyde işin içinde olduğuna göre belki Denizli’ye katkısı bir iki değil daha fazla olacak. Çardak Belediyesi’nin de talebi gerçek olabilecek bir talep. Çünkü Çardak Organize Sanayi Bölgemiz. Mutlaka Denizli bundan nasibini alır” dedi.

Ahmet Yıldız, Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ziyaretinden

Ahmet Yıldız, Denizli Muharip Gaziler Derneği ziyaretinden

Ahmet Yıldız, Merkezefendi Kaymakamlığı ziyaretinden

Ahmet Yıldız, İŞKUR Müdürlüğü ziyaretinden

Ahmet Yıldız, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ziyaretinden

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.