enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5535
EURO
34,9719
ALTIN
2.448,51
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Seçmen Kütüğü Listeleri Askıya Çıkıyor

Seçmen Kütüğü Listeleri Askıya Çıkıyor
30.04.2018
A+
A-

Seçmen kütüğü listeleri 2 Mayıs’ta askıya çıkacak.

Yurt içi seçmen kütüğü listeleri 2 Mayıs Çarşamba günü saat 08.00’de askıya çıkacak. 12 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’de askıdan indirilecek. Vatandaşlar internet üzerinden de nereden oy kullanacaklarını öğrenebilecek.

YSK  Genel seçime sayılı günler kala YSK seçmen sorgulama yapmak istiyorsanız sitemizdeki linke tıklamanız ve TC kimlik numaranızı buraya girmeniz gerekiyor. Açılan sayfada bilgileriniz ve hanenize kayıtlı olanların bilgileri çıkıyor. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) yurt içi ve yurt dışı seçmen sorgulamalarını T.C kimlik no ile e Devlet üzerinden de yapmak mümkün. Android ve iOS işletim sistemli cihazlara da indirilebilecek uygulama ile sorgulama işlemleri yapılabilecek. 2018 YSK seçmen sorgulama sayfasını ve detaylı bilgileri sayfamızdan takip edebilirsiniz.  Seçim yerleri henüz belli olmasa da, YSK’nın seçim takvimi belli olduğunda işlemler de yapılabilecek.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.