enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4524
EURO
34,7527
ALTIN
2.439,82
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

“ŞEHRİM 2023” DENİZLİLİLERLE BULUŞTU

“ŞEHRİM 2023” DENİZLİLİLERLE BULUŞTU
07.05.2018
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın projesi olan “Şehrim 2023” projesinin AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından il il dolaşan otobüsü bugün Denizli’de vatandaşlar ile buluştu.

Denizli Merkezefendi ilçesi Bayramyeri meydanı’nda bulunan Şehrim 2023 otobüsü vatandaşlardan isteklerini alıyor. Bayramyeri’ndeki buluşmaya AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Milletvekili Aday Adayları ve partililer katıldı.

Meydanda kurulan standlarda vatandaşlardan istek ve dileklerinin alındığı projede basın açıklaması gerçekleştirildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Zolan, “Şehrim 2023 Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı, ilk adımını attığı ve hayalini kurduğu bir proje. 1994 yılında İstanbul’da belediye başkanlığıyla başlayan bu yürüyüş her geçen gün güçleniyor ve Denizli’mizde de 2004 yılından itibaren yine aynı hizmetlerle şehrimize hizmet ediyoruz. Denizli’miz hayallerini gerçekleştiriyor. Denizli’miz vatandaşlarımızın taleplerini gerçekleştiriyor. Denizli bugün Türkiye’de örnek bir şehir haline geldi. Avrupa ve dünyada da örnek gösterilen şehir haline gelme konusunda hızlı bir şekilde ilerliyor. Alt yapısıyla, üst yapısıyla, ulaşımıyla, Türkiye’nin en temiz suyuyla, en çevreci iliyle, en temiz çevresiyle, Denizli’mizde 1 milyonu aşan vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Bu projeyle halkımızla hiçbir zaman kopmadığımız, halkımızla iç içe olmak, her zaman danışmak, fikirlerini almak için buradayız.  Vatandaşlarımız, ülkemizle ilgili beklentilerini, isteklerini belirtecek. Hayalleri ve beklentilerimizi vatandaşlarımızla birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan partimiz kurulduğu günden bugüne kadar her alanda ülkemizin en önemli kalkınma hamlelerini hayata geçirmeye, istikrar, güven, adalet ve demokrasiden taviz vermeden milletimizi büyük hizmetlerle buluşturmaya devam ediyor. AK Parti Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından yaşam ve mekan kalitesi yüksek, kimlikli, sürdürülebilir şehirler kavramlarından yola çıkarak, tıpkı Türkiye’nin 2023 hedefleri gibi her şehrin kendine özgü 2023 hedeflerinin ve vizyon planlarının ortaya konulmasının hedeflendiği “Şehrim 2023” projesi kapsamında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Genel Merkez önünden yolcu edilen Şehrim 2023 otobüsünün 16. durağı Denizlimiz’dir. Şehrim 2023 otobüsü, 6 Mayıs – 8 Mayıs tarihleri arasında Denizli’mizin çeşitli meydanlarında Denizliler ile bir araya gelerek şehri en iyi bilenlerin, o şehirde yaşayanların çevre, şehir ve kültür başlıklarında Denizli’mize ilişkin hayal, görüş ve öneri ve taleplerini dinleyecektir. Katılımcılar ayrıca www.sehrim2023.com adresi ve mobil uygulamalar aracılığıyla şehrine özel anket ile görüşlerini paylaşabileceklerdir. Şehrim 2023 otobüsümüz 6 Nisan Pazar günü Denizli’de ki ilk durağı olan Delikliçınar 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda, şehri için fikri olan Denizli’lerle buluştu. Bugün burada Bayramyeri meydanında ve yarın’da Pamukkale Üniversitesi girişi önünde siz değerli Denizli’li hemşehrilerimle bir araya gelecektir” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.